Thursday, 31 March 2011

Maafkan Saya

Bismillahirrohmanirrohim
Assalamualaikum WBT



Hari ni nadia rasa sangat penat..
Dan sangat lemah...
Akhir-akhir ni pun nadia memang
tak dapat nak blogwalking...
And untuk sahabat blog yang
ada email nadia untuk tolong
buatkan watermark atau header..
Nadia minta maaf sangat-sangat
sebab nadia mungkin tidak dapat
menyiapkan semua tu untuk masa
sekarang...


Apapun, nadia akan reply email mereka
dan maklumkan secepat mungkin...
nadia rasa sangat down bila terpaksa
menghampakan mereka...


Hari ni nadia rasa cuaca sangat sejuk...
Badan, kaki dan jari jemari nadia rasa
macam beku kesejukan tau...
And then, nadia pun tak pasti kenapa
hari ni asthma datang menyerang dari
pagi tadi....Mula-mula nadia biarkan saja
sebab biasanya akan hilang....
Tapi ni dah masuk tengahari masih lagi
batuk-batuk kecil....
Hopefully petang sikit akan hilang...


Apapun, nadia harap segalanya menjadi
semakin baek dan akan cuba berusaha
sebaik mungkin...
Cuba untuk terus positif....
InsyaAllah....




2 comments:

alinac lover said...

semoga cpt sihat ya~

damha said...

kekadang sesuatu yg datang itu tanpa diundang...so kita kena bersedia utk menghadapinya dgn sebaik mungkin...