Thursday, 24 March 2011

Pentingnya Anda Update

Bismillahirrohmanirrohim
Assalamualaikum WBT



Hai semua yang masih sudi bertamu di sini..
Okay, last day rasanya banyak juga nadia
update blog kan..
Biasalah bila idea tu datang dengan mencurah
maka banyaklah juga isi di blog ini..
Tapi bila ianya kering kontang,
maka memanglah kosong dan sunyi saja blog,
bahkan carta nuffnang pun turun naik
dengan jayanya...

pasang surut visitor saya


Seperti juga semalam, carta visitor memang
semakin naik, tidak seperti hari-hari sebelumnya..
Inilah pentingnya update, selain itu nadia juga
ping kebanyakkan entry di beberapa website yang
telah nadia nyatakan pada entry ini..
Nadia jugak ada menjenguk/bertamu ke beberapa
blog, yelah bukan semua orang tahu ttg kewujudan
blog kita..Jadi tak salah untuk mencari alternatif
dengan memperkenalkan blog kita di blog lain...
Boleh juga mengeratkan silaturrahim..
Kan bagus tu...


Apapun, nadia harap ianya dapat membantu
anda yang ada blog untuk menaikkan visitor..
Sama-sama kita tambahkan sedikit usaha
untuk meraih kejayaan...InsyaAllah....




8 comments:

y u y u Z u l a i k h a said...

betol betol betol!

Ujang9897 said...

kan kan..kena rajin update...salam kenal

fyna said...

waaaaaa...beshnye.....

saya_arief said...

200++..
hebat2..
tahniah2..

kalau boleh nk update setiap mase, tapi xde modal.
:D

Pembawa_Wacana said...

Keep it up.... :)

Cik Ila said...

tu dia..ramainye pengikut2..huhu

esa said...

betul kata nadia, update tu penting. tapi tu lah. nak tunggu bahan untuk update memerlukan masa & ruang.

sherah said...

saya pun hari update hehe tapi lately ni busy sikit.so sehari satu update je :(