Wednesday, 9 March 2011

Percubaan Yang Kurang Menjadi

Bismillahirrohmanirrohim
Assalamualaikum WBT



Okay, Sabtu lalu nadia superb busy
After balik kerja, terus ke Megamall 
mencari aksesori untuk mimie pakai waktu dinner
Dinner nya malam itu juga...
So, around 5.30 petang, 
terus nadia start make up...
honestly nadia ni memang tak pandai
nak menconteng muka orang tau


Biasa nadia tengok bestfriend nadia, Fyzah saja
yang selalu melukis, mewarna wajah-wajah orang lain..
Apapun, kebetulan mimie dah buntu nak minta siapa make up..
So, dia minta nadia cuba...
redha sajalah...
berbekalkan tunjuk ajar dari fyzah...
memang nadia tak pandai tau....
terketar-ketar tangan ni, macam parkinson...

Tapi mimie cakap.."Nad, aku percayakan ko"
so atas dasar kepercayaan itu,
nadia cuba yang terbaik...
So... inilah hasilnya....
scroll ke bawah ya...

. . . . . . . 

. . . . . . .

. . . . . . .


. . . . . . . 

. . . . . . .

. . . . . . .

. . . . . . . 

. . . . . . .

. . . . . . .




inilah hasilnya...
sila jangan gelak ya kawan-kawan...
sekadar percubaan..
lagipun nadia memang tak minat bidang make up ni...
huhuhuhuhu...
apapun...thanks mimie..



9 comments:

Azueriena Norash said...

singgah sini jap...salam kenal2...ok aper make over tu....cunn sehhh

ardinihumaira said...

okay tu dear.. menjadik :D

Encik Blogger said...

memang rase dah ok ni... boleh g jauh.. hehehe

Encik Blogger said...

ha.. kembang la tu EB puji.. =)

zati embong said...

nadia ok la 2.ada confident nk makeup org lain.

kalau jat,diri sendiri pn xmampu nk makeup tau.sgt x reti.hihi

MizMiMie said...

elo lalink..
saper ckp ko x blh make up aku...see?aku nmpk lain kan..sampaikn bos aku sendiri pun x cam aku..huhuhu..bdk ofis lain??pun sama..bila aku bckp br laa diaorg berkali2 gak la toleh aku..toleh samada nk confirm btl ke suara tu milik aku..huhuhu..anyway,aku sgt2 berpuas ati sbb aku percayakn ko..aku yakin ko blh buat lalink...tq so much...i will alwys support u..

AYuNG said...

kira okeh la tuh..ngee~~~:D

alinac lover said...

oke da tu..next timelh try lg

eddi said...

menarik gitu...ada gaya