Wednesday, 23 March 2011

Renovation

Bismillahirrohmanirrohim
Assalamualaikum WBT



Hai semua, apa khabar hari ini..
Hopefully ada perubahan yang lebih baek
berlaku setiap saat dan waktu..
nadia sendiri? Sedang berusaha sebaek mungkin.


Okay, mengenai renovation title tu sebenarnya
adalah blog nadia sendiri..
Yang dah biasa bertamu mungkin akan perasan
sedikit perubahan yang nadia lakukan..
Actually, nadia tampal gambar nadia yang baru
dan besar amat di dalam blog..
Lihat di atas, awal-awal masuk blog ni pun
sudah nampak terpampang wajah pemilik blog
yang tidak seberapa ini..

malulah..

Sepertimana sederhananya blog ini,
begitulah juga diri nadia.. Sebenarnya nadia teringin
nak ubah layout supaya lebih besar dan banyak ruang.
Tapi nadia bimbang sebab nadia cepat sangat give up
sekarang ni.. jadi sebelum ianya tidak menjadi atau
dengan ertikata lain kerja separuh jalan, biarlah
blog ni seperti ni.. Lagipun nadia masih suka and
in love dengan layout and color blog sekarang..
Bila masuk, rasa tenang, itu saja...nadia tak pastilah
dengan pendapat anda..


Apapun, terima kaseh yang sentiasa sudi bertamu
di blog nadia ni.. Nadia harap ada manfaat atau
kebaikan yang anda boleh ambil dari sini..
Hopefully....


Kata-kata nadia kali ini, walaupun dah banyak orang
mungkin berkata macam ni tapi nadia tetap mahu juga
berkata lagi...(pelik kan ayat)
Tidak semua antara kita dilahirkan sebagai yang terbaek,
namun Allah telah membuka jalan, memberi peluang
buat kita berusaha untuk menjadi yang terbaek..
Walaupun kita bukanlah yang terbaek,
tetapi berusaha menjadi yang terbaek itu harus
kerana yang baek itu selalu berada di sini
mereka yang terbaek... InsyaAllah...





3 comments:

y u y u Z u l a i k h a said...

hayaaa! macam muka sorang pelakongg! ape ja nama dia! tapi macam pelakonn!

AYuNG said...

cantekkk..:D
xla besar mana kot, kira nya sedang2 elok jer..hihi

Ogy said...

mama setuju dgn nadia...mama pun rasa blog nadia ni..simple dan tenang je... :)