Thursday, 24 March 2011

Segenap Kenangan Kami Bersama

Bismilahirrohmanirrohim
Assalamualaikum WBT



Dalam nadia godek-godek file lama...
Terjumpa gambar-gambar di bawah..
Gambar nadia bersama sahabat baek nadia
Ahhhh rindunya kenangan ni..
Gambar ni pada 10 Januari 2009 seingat nadia..
Waktu ni nadia tinggal di Kota Damansara 
sekali dengan Fyzah..
Moment yang indah mengenali mereka sekeluarga..

miss this moment

miss you darling

our friendship

like like like

And gambar ni juga sewaktu nadia bantu fyzah
sebagai wedding planner di Kajang...
Muka pun fresh lagi....hahahah muda lagi mase ni..
Seronok dan pengalaman yang tak mungkin
dilupakan.... And now fyzah pun sudah
bergelar isteri... Walau macammanapun,
persahabatan tetap utuh cuma keadaan,
masa yang sentiasa cemburukan kami...
So jaranglah dapat berjumpa....


Apapun, hopefully silaturrahim antara kami
akan kekal hingga akhir nyawa...
Untuk fyzah, setiap kenangan yang tercipta
antara kita sentiasa segar..
Kita berkenalan 7tahun yang lalu dan semoga
7 tahun yang akan datang juga, kita tetap teguh
sebagai sahabat...Amin...





4 comments:

gabanMorka said...

okey..ko buat aku rindu member lama aku

cis

zati embong said...

hihi..sweetlah nadia!

skrg,masa cepat je gerak kan? O.o

aDieyZa said...

mmg seronok kalau kita ada kawan & sahabat yg betul2 memahami jiwa kan.. gaduh2 manja tu biasalah kan, tp yg pntg kita tau jaga privacy kawan kita tu ok lah kan..

KHAFYZAH said...

so sweet darling!!
thanks juga cos being my bff!!
miss u too!!