Tuesday, 5 April 2011

Akhirnya Release Juga Earning

Bismillahirrohmanirrohim
Assalamualaikum WBT



Alhamdulillah syukur hari ni rasa
semaken bertenaga dan sehat..
Syukur pada Allah Taala...


Okay, bercerita tentang tajuk...
Setelah nadia fikir beberapa kali,
akhirnya nadia cash out juga
duit poket dari Nuffnang..
Ini merupakan kali kedua nadia cash out..
Sebelum ni nadia fikir nak simpan
dulu tapi sekarang pun nadia rasa
semakin jarang berblog..


Dan earning pun memang tak naek..
Dah lama dah...
Ye lah, pengunjung blog nadia pun
tak ramai mana... Pengisian pun tak bagus...
Jadi better nadia cash out saja kan...
So now hanya menunggu kedatangan cek...
Jumlahnya tidaklah banyak...
Tapi Alhamdulillah rezeki...


sebelum cash out

yillek sudah

Apapun, all the best untuk semua bloggers..
nadia doakan yang terbaek untuk kalian...






8 comments:

Kancilbiru said...

wow....boleh makan KFC 10 kali tu...nak blanja akak ke? lalalala

Cik Mira said...

waaahh da cashout! hihi

sarah mohamad said...

okay la tuu dari takde langsung. mana ada orang nak bagi free duit sebanyak tuu kan.hiks :)

Lin Azlina said...

lin pny baru rm50 kalo nk cash out...sayang lagi coz ada be tgh running...lin pun jrg bw..trafik mmg terok ar...malas tul skang ni..dpt cek nnt jgn luper roger lin yer

zati embong said...

hihi tahniah nadia.dapat merasa duit dr berblog O.o

nORmAL said...

heheh best kak leh cash out kan ... saya tak leh papu pon naik pon tak penah heheh masing ringggit ciput jew mcm mane nak cash outkan hehhe...

Mama Gee said...

alhamdulillah..dpt gak cash out...hehe mama lepas cash nuff selow melow je..tp takpelah..dpt gak merasa duit nuff

aDieyZa said...

bestnyer dear.. blh la shopping!!