Saturday, 23 April 2011

Fenomena Alam Melanda Blog Saya

Mesti ada yang tertanya-tanya,
apa agaknya fenomena yang saya maksudkan..
Besar sangat ke impaknya..
Ya! Bagi saya impaknya besar..
Dan saya sangat menghargai..

tak pernah saya dapat number banyak macam ni..

Apa yang saya maksudkan ialah visitor
atau tetamu atau boleh juga disebut reader..
Awalnya saya fikir, apalah ada di dalam blog ini..
Kemudian bila lihat pada number tetamu
yang datang bertandang.. Semakin naik..
Lagilah saya tertanya..
Kemudian, setelah digodek baru saya tahu..
Kebanyakkannya datang dari blog adik chomel
yang sangat dikenali oleh bloggers iaitu Cik Epal..
Kejap ya, bagi saya ruang untuk berucap..
Ehem..ehemm..(tiba-tiba berdehem pula)
Terima kaseh adik yang chomel kerana
sudi menyelitkan nama blog kak nadia
di dalam entry adik.. Sungguh kak nadia
terharu sangat.. Dan kak nadia sangat hargai
semuanya...Ok, itu saja ucapannya..

comel sangat header baru ni..
Sejujurnya saya seringkali juga mengintai
dan mengomel di blog Cik Epal cuma masa
yang saya ada sekarang, memang selalu tidak
mengizinkan untuk saya menziarah seperti dahulu..
Saya sebenarnya kagum sebab beliau berani
melontarkan kata-kata pedas di dalam blog beliau..
Kadang-kadang ada juga terkesan di hati
tapi bagi saya sekiranya kata-kata itu tidak
terkesan di hati, selagi itu kita tidak akan
berusaha memperbaiki kekurangan..
Sekarang saya semakin faham apa yang 
dimaksudkan Cik Epal tentang slogan blog
beliau: My Blog Is Unedited Version Of Myself..
Apapun, semoga Cik Epal terus sukses dan
berbahagia selalu..


Oh ya, terlupa pula saya nak taip, excited
sangat bercerita tentang Cik Epal..
Ini dia entry Cik Epal yang terselit nama blog saya..
Terima Kaseh Designer
ingat nak buat header gambar ni tapi segan la

20 comments:

zati embong said...

hihi,jat singgah dr blog kak ieda.

ingt lagi 2 asal usul cmne jat leh singgah sini.hihi

cf-ipm said...

jalan disini n follow jugakkk

el-janna said...

huhh tahniah nadia..... pic tu ok je nk buat header..cute meh

Firdnurjue said...

ala yunk...ok pea...pic header tu...cun wooooooooooo...gunalah yunk...

jue suka gak baca blog cik epal 2..mmg marvelousla blog dia...tapi rasanyer dia xperasan kot...hik3...xpela..janji syok baca posting dia...keh3

apisv2 said...

slm, dtg usha2;p

apisv2.com

apisv2 said...

slm, dtg usha2;p

apisv2.com

Siti Aniza said...

yeahh..tahniah kak followers makin rmai..hehe..

NinaAz said...

cantik la header baru tu!! tukar laaa.heheheh...comey2 =)

Ardini Humaira said...

bertuahnya nadia cik epal sayang ;)

damha said...

utk menarik minat seseorang itu mengunjungi blog kita ...kita mesti updatekan citer2 baru ttg satu2 isu yg hendak diperkatakan....n bls semua komen2 yg diberikan....

nadia ar-rumaisha said...

zati embong: tak sangka kan jat, moga silaturrahim antara kita kekal ya...

nadia ar-rumaisha said...

cf-ipm: terima kaseh...saya tak pasti blog mana yg awak guna sbb banyak sangat list blog awak..

nadia ar-rumaisha said...

el-janna: dear, saya tak jumpa ur blog... profile not available dear

nadia ar-rumaisha said...

firdnurjue: dah tukar header yunk... hihihi

nadia ar-rumaisha said...

apisz: terima kaseh...selamat datang ya

nadia ar-rumaisha said...

siti aniza: alaa tak ramai mana pun dear..

nadia ar-rumaisha said...

ninaaz: dah tukar pun dear...hihihi

nadia ar-rumaisha said...

ardinihumaira: alaa dni, biasa2 saja....kebetulan saja tu

nadia ar-rumaisha said...

damha: terima kaseh atas nasihat itu... btw saya tak jumpa pun link blog awak... nanti sertakan ya

aDieyZa said...

nadia, header blog cik yg baru tu mmg cun kan?? siap gerak2 lagi..

watermark cik epal mmg terbaik sbb hasil tangan nadia.. nadia mmg pandai design.. congrats dear..