Saturday, 9 April 2011

Wajah-Wajah Baru

Alhamdulillah syukur pada Allah..
Selesai juga merombak dan menukar
wajah-wajah blog kesayangan..
Blog ini dan blog kamiherba juga telah
bertukar wajah..
Tinggal cuma nak design iklan-iklan
bagi setiap produk..
Hopefully semuanya dipermudahkan..


Now, konsep untuk blog ini
lebih kepada diari umum...
Jadi penggunaan bahasa juga
kata ganti diri juga mungkin akan
berubah...

Kenapa?
Mungkin juga saat ini saya melalui
fasa-fasa perubahan pada diri..
Apapun, semoga segalanya
semakin baek... Semoga saat-saat
yang saya lalui setelah ini
semakin bermakna....
InsyaAllah....

10 comments:

chuu said...

kamiherba ape tu sis?

AYuNG said...

nice...:D
nadia tp mengekalkan kaler biru soft nih..lembut jer..

Lin Azlina said...

nmpk kemas!..nice

zati embong said...

itulah,semua dah berubah,cuma owner dia tetap nadia.hihi O.o

nadia sihat x?

Haryati Molly @ Tunung said...

Hi Nadia, Don't mad okay because I tagged you! http://hyatimolly.blogspot.com/2011/04/ga-hadiah-untuk-20-orang-bertuah.html

nadia ar-rumaisha said...

chuu: dear, kamiherba tu nama blogshop kak nadia... ada masa jenguk-jenguk lah tp sekarang dalam proses pembaharuan, so insyaAllah akan datang lebih banyak produk...

nadia ar-rumaisha said...

ayung:lately nadia semakin jatuh chenta dengan soft blue... thanks dear...

nadia ar-rumaisha said...

lin azlina: hai lin...thanks dear....

nadia ar-rumaisha said...

zati embong:thanks jat, Alhamdulillah semakin sehat cume sisa lelah tu ader la ckit2 tp tak serius...

nadia ar-rumaisha said...

haryati molly: insyaAllah dear, if sempat and ader kelapangan i join ya... a million thanks tau sebab tag i....