Monday, 23 May 2011

Ahad Oh Ahad

Seperti sabtu juga, tak tahu pilih tajuk sesuai..
Actually semalam bersamaan hari Ahad, seperti
yang telah saya plan awal-awal iaitu melawat
sahabat kesayangan saya iaitu Kak Umie yang
baru saja pulang dari kampung selepas habis
berpantang bersalin.... Wowieeee comel betul
baby Rina..... Apapun sangat seronok jumpa
mereka semua..... Oh ya kak Umie dan suami, Nizam
adalah sahabat baik saya masa belajar Kolej dulu..
memang kacik giler ar.... Dah macam adik beradik
dua-dua neh... So, mereka memang tahu bagaimana
diri saya...Itu saja nak bagitau..

kak umie and nizam with anak sulong mereka, kakak raisya

see comel kan baby Rina.....muahhhhxxx

Apapun thanks kak umie atas nasihat yang sangat
berguna itu...InsyaAllah saya akan lebih alert tentang
kesihatan saya neh....



note: gambar curik dari FB Nizam... sorry dey

10 comments:

AYuNG said...

comeyyy.....parents baby nih pun comel jer..:)

mama Mya Elzara said...

Aii Nadia..Just Nak bgtahu... Akak dulu satu Kolej ngan Nizam a.k.a 'Gannu' hehehe tue nama Glamer dia masa kat Kolej dulu, masa tue nizam study kat KLIUC pastue dia sambung belajar kat Cosmopolitan... hehehe kecik nyer dunia nie.... Tak sangka pulak Nadia kenal ngan mereka...

Seronok nengok pasangan nie... semoga bertambah bahagia dengan kehadiran baby baru :)

Princess^of^Hemp said...

comelnyer baby tuu...hehhee... Tajuk entry nie sama macam saya punyer entry Jumaat Oh Jumaat lak..hahaha...=)

MYA EL QAYREENA AZRYAN said...

geramnyer tgk baby cumilss

Breakeven said...

~ comel baby..semoga ummi sihat-sihat saja lepas pantang ni ye..~
p/s : kita bertiga share the same name rite ?

nORmAL said...

begitu comel baby tecik nie...

amira2211 said...

Waaaaa..bangga ni..encem sungguh daddy cool ni..laki sapa ni..hahahahha...curi pic,see u at court ye..kita beli tv plasma..hahaahha

Cik Nathrah said...

eeeeeeeeee! geram tgk bb nie! comey sgt

AimanAriffin said...

awwwwwwwwwwwwwwwwww she is so adorable! :)

zati embong said...

alala serius comel!