Friday, 6 May 2011

Cabaran 10

Okay, dah 3 hari kot tak ada idea nak menulis..
Nak menconteng apapun tak tahu..
Selalu sangat lost akhir-akhir ni lebih-lebih lagi
bila keadaan diri busy memanjang,
bila dah ada waktu senggang, memang terkebil-kebil
mengadap laptop dan blog tanpa perasaan..
Boleh pulak saya macam tu..


So tadi dalam mencelah ke blog orang lain,
terjumpa pula dengan blog Idafirdausi..
And dia dengan jayanya telah join game yang dianjurkan
oleh Sherah.. So menarik juga bagi saya..
Dan membuatkan hati ini meronta-ronta nak join macam kucing
kat rumah saya yang selalu meronta nak lari bila si anak buah
saya duk peluk, tarik kaki, tarik telinga..
Lagipula saya sering ketandusan idea untuk menulis..
Jadi mungkin bila join ni, timbul jugalah blog ini walaupun sedikit..
So tak perlu saya cerita panjang.. below saya listkan
apa sebenarnya cabaran 10 itu..saya just tiru dan tampal saja
dari blog Ida..
penganjur game sepuluh perkara


DAY 1 : 10 things about you
DAY 2 : 10 things you love
DAY 3 : 10 things you hate
DAY 4 : 10 things you want to say to one person
DAY 5 : 10 wishes
DAY 6 : 10 items you can’t live without
DAY 7 : 10 important people
DAY 8 : 10 of your favourite songs
DAY 9 : 10 ways to win your heart
DAY 10 : 10 final words

So, anda rasa mencabar tak...hihihi...Apa?
Tak tercabar langsung!!! 
Isshhhh baca betul-betul, tercabar apa..
Pening jugak saya nak fikir jawapan-jawapan tu weii..
Bimbang takut tak ada jawapan saja....huhuh
Apapun, we'll see petang ni sebab saya akan
cuba mengocak minda saya ni untuk menjawab
semua cabaran ini.. Beria kau...
Memang ar, apa-apa yang kita buat mesti kena beria,
barulah menjadi....Ye dok.....

Okay, siapa-siapa yang nak join game ni...
Sila angkat mouse...(gaya Usop Wilcha)
Kalau tak ada mouse, angkat sajalah apa-apa ya..
Serius saya dah mengarut ni, lebar benor huraian
untuk cabaran 10.. Ye dok...



Sekarang sudah betul-betul mau stop..
Nak fikir idea untuk update petang ni..
Sebelum berakhir, saya nak ajak juga anda yang
ada blog untuk join, boleh kita kenal-kenal lebih
rapat-rapat.... dekat-dekat.....macam TV9, dulu
DEKAT DIHATI, tapi sekarang DIHATIKU....
So, sekian terima kaseh...



6 comments:

Cik Mira said...

kite dah join! :D

zati embong said...

nadia,selamat menjoin.

nadia join,jat baca.hihi

GincoMerahJambu said...

wah..bestnye dapat cabaran cam 2

Firdnurjue said...

yunk...cam besh jea...nak join gak boleh???setiap entry untk sehari la kan???weeeeeeeeeee cam besh la..huuuuuuuuuuuuu

ley x nak join nie ucuk???

sherah said...

hehe day four tu susah sket lah kot haha i tgah list untuk day 10 wishes tu haha sampai skrg tak buat2 lagi

AYuNG said...

ramai yg join segmen nih rasanya..:)
btw, boleh lebih mengenali nadia..