Wednesday, 25 May 2011

Cannot Wait To See Them

Actually saya sangat teruja apabila dapat tahu,
X-Men First Class akan menyusul di pawagan
akan datang...See the trailer..Awesome...







Ahhhhh sangat teruja because saya memang peminat
X-Men, and saya dah plan dengan geng-geng 'x-men'
saya iaitu geng-geng kolej, sekiranya ada kelapangan,
kami akan tengok sama-sama... 

Dulu masa keluar X-Men III... saya baru saja grad and
kami satu geng pakat meriuhkan pawagam tengok movie
tuh... Sangat seronok.......
Okay, maafkan keterujaan saya... Biasalah sesuatu yang
kita minat..hihihi.. Apapun, terima kaseh sudi membaca
dan mengomel...




Nota: dalam proses membalas kunjungan

9 comments:

Firdnurjue said...

hik3...kungfu panda la yunk..he3

AYuNG said...

ayung pun xsabaq nak nengok cita nih...:)
hopefully, xmenghampakan...

KHAFYZAH said...

ingatkan tggu ai balik... ;p

Amirah Adnan said...

kat kelantan takdek pawagam T____T

leyzajamil said...

sy ketinggalan kalau nak ajak borak pasal XMen ni..kelu tak ada idea tp kalau diajak nonton on aje.

Lin Azlina said...

wah..peminya setia ni...slmt menonton yer

Mama Gee said...

samalah kita...
actually mama tak minat pun x men ni..
tp ade sekali tu kena paksa dgn member pi tgk movie dia...terus jadi minat...
terus pi beli dvd cerita yg lama2...
cerita yg baru ni mmg takleh nk miss...kena pi tgk ni..

White Mas said...

nak cube PB call mas okeh..0132040202

zuwaidah said...

ooooooooo kena masuk dlm list citer nih hehehehehhe
mula2 tengok kungfu panda 2...kemudian citer ni lak kot..citer melayu leh tengok dlm astro first...