Saturday, 14 May 2011

Day 6: 10 Items I Cannot Live Without

Okay, sebenarnya saya lewat untuk post cabaran
kali neh.. Bukannya apa, saya duk fikir, apalah 10
barang yang saya tak boleh hidup kalau tak ada tuh..
Sejujurnya memang tak ada tapi kat sini saya just
listkan barang yang penting yang sering bersama saya..

.....................................................................................................
1. Wallet
2. I/C
3. Lesen Memandu
4. Duit
5. Handphone
6. Inhaler
7. Balm/Minyak Angin
8. Thumb Drive
9. Pen + Note Book
10. Eyeliner + Mini Perfume

in my handbag

.....................................................................................................

So, ringkas saja kan... Itu barang-barang yang ada dalam
handbag saya... So saya kira barang neh penting laa sebab
selalu saya gunakan dan bawa ke hulu ke hilir....

15 comments:

Izatie said...

I pon selalu bawak minyak angin along with me . Minyak cap kapak . Heh .

nORmAL said...

heheh betol to kak.. sanand penting dalam hidup saya juga...

Firdnurjue said...

weeeeeeeeee...simple jeak..muahhh!!

sumaiyah mokhtar said...

yg bam tu same ngn kite, tk leh tk de :)

mimie kamisah said...

comelnyer perfume..
Nadia gune perfum ape ye?

cik chinta said...

henpon?

@in k@tie said...

semua kecik2..nice

ieda said...

semua tuu dah wajib kan dik :)

[sutera kasih] said...

saya pun tak boleh hidup item dr nombor 1-5..dgn laptop hehe

*aaah kan dear, byk komen2 hilang..sedih huhu

TiKa LEh said...

wah, bagusnya sntisa bwk pen dgn kertas..hehe..wallet comel..

Nur Suhada said...

Sy follow ye!
Nice to meet u !
*Hehe*

http://gadis-puisi.blogspot.com/

sHeRrY said...

too bad your asthmatic^^[ bloghopping^^, visit and comment back at my posts^_^

Amoi said...

good luck untuk #tentang10

ai dah siappppp semua dah~

AYuNG said...

no 6..nadia dh lama ker guna?

Ardini Humaira said...

nadia!!! far away tu.. umi dni punya fav pfume! :D