Saturday, 7 May 2011

Live From Seminar

Pelikkan? Tengah seminar pun boleh update blog kan..Serius sangat mengantuk..Oh hari ini saya tak kerja okay, cuti hari Hol Negeri Pahang...So kebetulan pula saya tak ada apa-apa plan, ikut seorang kakak yang saya kenali ke seminar produk Hai-O iaitu Premium Beautiful... Kan saya pengguna PB yang tidak tegar, so kakak ni nak saya tahu lebih lanjut tentang PB, supaya saya tak siakan produk yang saya beli... Okay tak nak cerita panjang, penat jari saya menaip atas keypad handphone ni...update via NOKIA E5...

3 comments:

Doctor on Duty- Siti Soleha said...

dgr seminar tue kak nadia.hehe
kak nadia, saya nak guna watermark kak buat untuk saya dulu..thanx yer..
guna pas nak official jadi doktor dan saya dah tamat belajar :)

zati embong said...

ari ni jat tidur semata2.

oh knapa hari hol bukan esok?

dpt cuti pnjg sikit.

SyUhAdA said...

salam kak nadia..
lama syu x sggh sni..
amboii..smpat lg update ye..heeh~