Saturday, 21 May 2011

On Girls Day Out

Saya cuma nak update ringkas sebab waktu sangat sempit..
Ini pun baru saja balik dari klinik... Ada masalah dengan
telinga saya neh...Nantilah saya cerita.... Yang saya nak
cerita tentang makan-makan dengan teman-teman rapat saya
semalam.. Memang sangat lebam..Oh ya kami makan di
East Coast Steamboat.. Sengaja saya bawa mereka makan
di situ sebab rasanya situ lebih friendly dan boleh makan
sepuasnya... Bak kata seorang teman saya, berbaloi-baloi...
Alhamdulillah mereka suka dan berpuas hati... InsyaAllah
laen kali ada rezeki boleh makan situ lagi....InsyaAllah...

depa neh dok sebuk bergambor

betul-betul depa dok layan

see.....gambor sini sana

makan lah sampai lebam

after makan gossiping....hahahah

saya dah habis makan

simple saja saya dengan mata panda saya..tudung pun dah tak hengat

Actually semua neh gambar dari handphone saya... Thats why la
gambar saya kureng..Lagipun saya neh tak minat bergambor sangat..
Selebihnya gambar dalam kamera sahabat saya....Sekian terima kaseh..

8 comments:

Amirah Adnan said...

bestnye!

kalau kat Kelantan,best mkn chim chum!

Lin Azlina said...

east coast steamboat? cambest jer...harus try jugak ni

Cik Miera said...

bestnye... pasni nk join gak la.. hihi.. kidding..

MIMIE AIZA said...

ouhhh sedapnya makan

NURA said...

ass,
wah enak ya, makan-makan bersama teman.

EpoLįƒ¦siKunang2 said...

Lama tak makan steamboat. Lapar pulak. hehe.. :)

Ardini Humaira said...

sonotnye nadia leh kua makan2. dni ingat nanti habis exam nak wat mini gath dengan blogger2 pempuan kb hehe

East Coast Buffet Steamboat Restaurant said...

Salam Nadia,

Terima kasih kerana membuat entry mengenai restoran kami. Kami akan meletakkan blog anda di page facebook kami sebagai review restoran :) Terima kasih kepada anda dan kawan anda kerana sudi bertandang ke restoran kami dan kami harap anda akan datang lagi pada masa akan datang. Jangan lupa recommend kepada kawan yang lain k :)

Ikhlas dari kami:

East Coast Buffet Steamboat Restaurant, Kuantan, Pahang