Friday, 27 May 2011

Sila Berikan Pendapat?

Okay, Selamat hari Jumaat semua... Semoga sihat dan
ceria selalu... Moga kehidupan hari ini bertambah baek..
Oh hari neh, saya masih lagi qada' puasa, banyak hari lagi
yang perlu diganti... Oh last day saya berbuka dengan
kuih pau daging dan kacang...Nyummmyyyy... tapi kuih
segera la, tinggal saya kukus saja...hihiih tapi mak juga yang
kukus..saya neh pemalas....huhuhu
Actually sakit kepala melanda saya dekat-dekat waktu berbuka..
After berbuka, solat dan mengaji... Makan ubat, terus saya
melepek tidur, memang kepala neh duk berdenyut saja...


Okay, entry neh bukan nak cerita hal semalam saya...
Sebenarnya saya nak minta pendapat dari kawan-kawan
semua... For mummy to be, apa hadiah yang bagus-bagus
untuk mereka ya.. Yang pernah preggy and pernah memberi,
saya harap sudi berkongsi pendapat....itu saja...
Sekian terima kaseh...


Oh ya note, kawan saya baru saja pregnant..So terfikir nak bagi
sesuatu yg berbeza and lain dari yang lain....huhuhu hurmm..
terima kaseh kawan-kawanku yang bagi pendapat.. muahhxx love u


10 comments:

AYuNG said...

biasa nya, klu mummy 2 be...ayung bg barang2 baby...tapi, bagi time baby tuh dah lahir...

ღ p!nk veLvet ღ said...

eh! ingatkan pic lutut pakai bandage tadi, ahaks!

btw ... sorry tak dpt nak membantu sbb tak penah kasi, uwaaa~~

Firdnurjue said...

pewut ikat reben..muahahahaha

emmm bg lah barang3 baby dear...kat kedai baby tu ade yg dia siap pack cam hamper gitu..just pilih n bayo..he3

ana apez said...

mungkin bley bagi botol susu brand tapaware @ avent (tip top), peralatan mandian bayi, stroller pon cute gak. hehe

nadia ar-rumaisha said...

hai dear, actually my friend baru saja pregnant..so kalau beli brg baby mcm awal sgt... so mcm nak bg something special sikit....huhuhu nak lain dari yg lain....huhuhuhu

Ahchik cun said...

hmm..belikan pregnant gown.. amcm?

nadia ar-rumaisha said...

achik cun: bagus idea tuh....terima kaseh...akan saya senaraikan

naju said...

gift flip flop utk preggy pun ok gak.. skrg dah banyak pilihan kasut / selipar utk preggy.. mesti best shopping :)

I am...izuan said...

there is no suggestion expect for the baby's items such as clothing...or any facilities for the baby usage like baby johnson...

I am...izuan said...

hey this is a interesting blog...its inspire me...i've just follow your blog and i really hope that u can follow back my freshie blog..i'll always visit ur blog