Thursday, 26 May 2011

Tak Sabar Tunggu Dia Balik..

Rindu, rindu and rindu sangat.. Last saya jumpa dia
pada 15 Januari 2011.. Dah lama betul tak jumpa dia,
bersembang panjang-panjang... Bercerita lebar-lebar..
Oh rindunya.... InsyaAllah katanya akan balik ke Kuantan
pada 4 Jun 2011 dan akan berjumpa pada 5 Jun 2011, Ahad..
Sabtu saya balik ke Paka, Terengganu.. Seorang sahabat
baik saya akan berkahwin hari tersebut..Then petang,
terus balik Kuantan semula.....

Sungguh saya tak sabar untuk berjumpa dengan si cantek
saya, Khafyzah Fhaezah.... Sahabat baik saya....
ohhh apa ya saya nak sediakan
untuknya... Hurmmm nanti kufikirkan... and Fyzah juga ada
berita baik yang dia telah kongsikan di facebook dan juga
blog dia... Guess what?? Cepat-cepat...Teka lah....hihihihi
Nak tahu apa dia, korang pergilah sendiri ke blog dia....


kami masa kelakar dulu, sekarang pun kelakar jugak

kami masa anggun dulu, sekarang lagi anggun...hahaha perasan

ni gambar mase kak lang bertunang and first time kenal famili fyzah

Jadi pengapit fyzah di bentong, 15 Januari 2011..keduanya sahabat terbaik saya

ini pula masa majlis di rumah Fyzah sendiri, di Kuantan.. Pun jadi pengapit..



Nota: boleh lihatkan betapa kembangnya diri saya sekarang,
sebab itu saya duk usaha juga kempis kembali....huhuhuhu



9 comments:

Taufan Bin Ribut said...

kawan..ingatakn sape lah td..hahaha..

AYuNG said...

sahabat sejati itulah yg kekal abadi..:)

Firdnurjue said...

semua cantik2...weeeeeeeeeee

Dilakochan said...

CHOMELSS nya!
Kita sukee tgk adik bradik dia!

cantik2 belakaa!

Eh btw, i dah dpt face mask tu! >_<
Blom pakai, tggu ade org nk pakaikan. ahaks!!
TQ!!!

rara pinkmafia said...

oooo kwn baek k.faezah eh.wahhh beshnya...

Hak Milik Allah said...

bestnyer ada kawan yang close macam kawan nadia...owhh sungguh jeles....

ana apez said...

cantiknye pelamin die.. bley bagi ilham ntok buat kat bedroom ni. romantik!! haha~

EpoLįƒ¦siKunang2 said...

Semuanya muka bulat2 eh.. comel ja.. hehe.. ;p

mama hani said...

cantiknya si pengantin......^^