Friday, 3 June 2011

Pertama Kali UV Naik Dengan Usaha Sendiri





Serius, rasa puas hati sebab UV blog saya semalam naik
sampai 300 kerana usaha sendiri.. Maklumlah sebelum ini
UV naik tinggi pun kerana review dari blogger hebat
Ardini Humaira.. Alhamdulillah...dan thank you so much
untuk kawan-kawan yang selalu datang, mengomel,
memberi pendapat di blog saya ni..Saya sangat-sangat
menghargainya dan saya harap kita tetap sebagai kawan
walaupun sekadar di dunia maya......insyaAllah...






12 comments:

ღ p!nk veLvet ღ said...

waaa...tahniah...sy tak penah, uwaaa~~

pyejal said...

Syabas!!

layari:
http://pyejal.blogspot.com/
untuk perkara baru..:)

aizamia3 said...

tahniah.. teruskan usaha anda..

rara pinkmafia said...

wahhh besh nya bile blog diriview blogger hebak.

iedaurora said...

caiyokk! naik la lg...

hi, follow kamu... hit me back!

Lin Azlina said...

nadia..uv lin sikit jer...apapun bersyukur sbb masih ada yg sudi berkunjung...tahniah nadia

Firdnurjue said...

wahhhh besh2..jue lama tak view tu..keh3
takut tengok frustated lak..huuuuuuuuuuu


***sekarang ngah pening..fikir nak cari wett lebih..any idea dear??huk3

zati embong said...

hihi.InsyaAllah,akan datang ke blog nadia tiap2 hari,hihi

anis said...

congratz yeahh :)

Myra Jay said...

Tahniah Nadia..
Myra pun dah lama xdapat UV camtu.. :(

fiza said...

Tahniah ☺☺

Ezatie said...

bestnyer awak, bila la blog saya nak sampai ke tahap mcm awat punya huhu

http://izatilsuhaimi.blogspot.com/