Wednesday, 8 June 2011

Terkejut Dengan UV Semalam



klik untuk lebih jelas


Alhamdulillah, syukur sangat-sangat sebab last day,
dalam sejarah saya sendiri, saya dapat up kan UV dalam
satu jam kepada 68 UV...Alhamdulillah... bukan nak
menunjuk ya, cuma berkongsi kegembiraan bersama
kawan-kawan semua...Bila usaha sendiri, kita akan rasa
sangat gembira dan berpuas hati...percayalah

Okay, below saya sharekan 'pentas' bagi saya share link
atau ping setiap entry saya... Boleh juga korang menambah
sahabat/kenalan... Yelah setiap antara blogger ada keistimewaan
tersendiri.. Tak rugi kan menambah sahabat..


and last adalah
yang baru saya cipta untuk menambah kawan. So, hope korang
sudi join and sama-sama berkongsi apa saja manfaat bersama...
and hope link-link yang sayaa berikan itu juga mampu membantu
kawan-kawan semua ya.....Terima kaseh...


14 comments:

NinaAz said...

Nak join jugak! =)

Nini Hartini said...

wowww..hebakkkk...huhu..tp follower pun dah 1000. entah bila saya mampu ke tahapmcm ni..




We Are Not Perfect Couple

ღ p!nk veLvet ღ said...

owh! thanks 4 sharing tis *wink wink*

alinac lover said...

tahniah~

nazirah said...

chaiyok2 ;)

Redbloodsnow said...

whoaa...pencapaian yg terbaik nih yunk ^_-

Redbloodsnow said...

whoaa...pencapaian yg terbaik nih yunk ^_-

Ujang9897 said...

tahniah....=)

blogkereta said...

Wah.. congrats.. hebat tuh...... :D

B.u.n.g.a.O.r.k.i.d.z said...

wahhhh yunk terbaik tu... org dh lme xon9 cm dlu.. smggu skali pn ssh skrg but alhamdulillah xde r merundum jatuh sgt.. hehehhehe...
tahniah2...

Mas said...

jom join contest...nak bg ramai follower cm korang gaks...;-)

bunga said...

wahhh...taniah..bunga sekadar menjadi silent rider je..aha..

SyUhAdA said...

wah..
byknye..thniah kak nadia..

aDieyZa said...

terbaik dear!!! teruskan blogging k!!