Thursday, 7 July 2011

i love my new job


Ohhhh sangat rindu nak berblogging... Thanks pada kawan-kawan yang
tetap memberi komen dan semangat kepada nadia... Oh ya, nadia minta maaf sangat,
memang tak sempat untuk berblogging and siapkan watermark kerana
broadband nadia bermasalah...ini pun nadia update pakai phone saja...tak best...
huhuhuhu..dalam pertengahan july baru nadia dapat
settlekan hal broadband ni...hopefully semuanya semakin baik...doakan nadia ya
and mostly, jangan lupakan nadia ya...

Now nadia dah pun bekerja di tempat baru...sangat seronok walaupun
suasananya sangat berbeza... Tahu kenapa? Kerana nadia seorang saja
perempuan...yang lain semuanya lelaki..Yelah, nama lagi bengkel bus and truck kan...
Rasa macam princess pulak you....hahhahah tak adalah...cuma
sedikit masalah kerana nadia nih kurang friendly dengan lelaki.. So
nak berurusan tuh, kekok sangat...sebab itulah nadia nih lambat
jodoh agaknya...huhuhu..Apapun nadia suka dengan kerja baru...
Walaupun banyak lagi yang nadia kena belajar tapi
nadia tak kisah sebab semuanya pengalaman yang sangat berharga....
Yang penting, niat nadia untuk mencari rezeki buat keluarga...itu saja...

Okay, itu saja cerita terbaru tentang seorang perempuan
bergelar nadia arrumaisha...Insyaallah, bagi kawan-kawan yang
tempah watermark, nadia akan cuba settle problem
broadband nadia ni secepat mungkin..hatap kawan-kawan memahami...
and kawan-kawanbyang tak pernah putus memberi semangat,
thank you so much, semoga Allah memberkati kalian selalu...
sayang sangat-sangat...hurm, tak larat nak tekan keypad ni banyak-banyak..
Doakan nadia ya.... Thank you so much......( ^ _ ^ )




nota: sekarang saya tahu, siapa sahabat sebenarnya...
tak apalah, saya masih ada Allah..




Silakan untuk LIKE sekiranya anda suka.
Thank you

10 comments:

Lin Azlina said...

nadia..kerja kat mana skang? lama nadia tak update kan..

zati embong said...

Nadia!good luck kat tempat baru!

hihi

BENA said...

ohoooo. patut la lame tak nampak nadia. upenye broadband wosak ekk . heee ;)

cop2! xde mamat yg encem2 ke ? nadia ngorat2 la skittt . hahaha ;)

AYuNG said...

erm...bila tukar2 keja, lg byak pengalaman yg kita dpt kan..:)

take care nadia...

Firdnurjue said...

yunk..u take care ok..miss u..muahhhhhhhhhhhhh!!!

L@dyKichiMachiko said...

all the best nadia.. since you're the only princess kt sana try2 la ngorat prince charming..(^^,)

zuwaidah said...

welcome back sis...dah lama benar tunggu update baru...semoga ceria di tempat kerja baru yaaa

[sutera kasih] said...

patutlah lama xnmpk kak nadia..huhu

eiela said...

ok je tuh nadia, kena amik masa sikit untuk sesuaikan diri. saya ada pengalaman sorang2 kerja dengan staff semua lelaki tapi sekejap je sbb persekitaran tak berapa ok, diorang merokok dalam opis. huhu saya plak ada asma.

B.u.n.g.a.O.r.k.i.d.z said...

uiksss yunk.. i rindu kat u.. bile lg i dpt jmp u erk.. hurmm...