Sunday, 24 July 2011

Lie To Me


Oh nadia dah pun habis download drama korea Lie To Me
neh dari akhir bulan 6 and dan berkali-kali kot tengok drama
neh....Memang nadia sangat inlove arrrggghhh dengan drama
neh..... Thank you so much pada Syuhada sebab beri nadia
link untuk download korean drama.... Thanks ya dik....

Actually menurut adik nadia, drama neh seakan drama korea
secret garden... entah, nadia pun tak pasti sebab nadia tak
tengok drama secret garden....So tak boleh nak ulas tentang itu...
Apapun, bagi yang nak download drama Lie To Me neh,
boleh download kat MEDIUM QUALITY... Oh nadia sangat
suka dengan salah satu OST drama neh, tajuknya
Really Wanna Say Hello by M To M... Music yang perlahan
and tak serabut kepala nadia....uhhhhh i like it.... Nak dengar,
below nadia ada copy dari Youtube and boleh korang
tengok sikit-sikit part dari drama Lie To Me neh....hahah promote..
Apapun all the best semua......sayang selalu...





if suka, jom kita LIKE ramai-ramai
Kamsahamnida 감사합니다

19 comments:

Mohamadazhan.com said...

layan.hehe.


Jemputan ke Contest AKu Berpuisi =)

AYuNG said...

cita nih best!
ayung baru jer abis nengok cita nih minggu lepas...:)

Aida Azryn said...

aida xtgk habis lg cte secret garden. lie to me pun xtgk lg. kwn aida kata mmg best giler ah drama tu. :)

eiyzniey said...

ooooo..minat koreaaa..hehee

Lea IsNaw! said...

secret garden takbest sgt. =.='

Nur Syazana Mohammed Sani said...

zana belom pernah tengok lagi la ,. nak tengok la :D

moh la tinggal kan kutukan bernas d entry terbaru zana

http://syazanasani88.blogspot.com/2011/07/kau-dengan-ak-same.html

SyUhAdA said...

bes kan kak nadia??
pling suka part lelaki tu confess kat dpn org rmai..sweet sgt..hehe~

BENA said...

dah lame xlayan korea. rase nak layan balik la macam nih . macam best jekkkk . heee ;)

nORmAL said...

hehhe kak nadia cite nie memang sangat best dan sangat meletop sekaang hehhe.. saya tak dowload tengok kat astro jew hehehe malas nak dowload .. sebab tak ada lappy huhuhu.. so layan at astro tiap rabu dan khamis 9 mlm di astro beyone ONEhd

Idah said...

best gak tgk korean drama ni...tpi mesti hati ni remuk rendam dan berjujuran air mata kalu tgk...feeling habis.

eiela said...

tak pernah tengok cerita nih. roomate dulu gila cerita korea, terkikih-kikih dia ketawa sorang-sorang.

[sutera kasih] said...

lama xtgk cite korea :)

Firdnurjue said...

yunk..u kene tagged k..tgok t k..:-)

zuwaidah said...

hi nadia...lama tak chat kat blog nadia....udah jangkit drama korea yeeee

aznee yunos said...

wah, sy baru jer mula tengok citer nih mlm td. tak sabar nak sambung. ramai rekemen.

ahsfantasy24 said...

best ea?
tiba2 lak ase teruja nak tegok ;)

Jom Lawat Teratak Buruk Saya:
1. Malaysia nak guna duit syiling baru ala-ala euro coin!
2. Mungkin ada masa nanti blogger akan kejar draft.blogger!
3. Geng pencinta yang tak mampu lupa kekasih lama!

A!n Syahirah said...

Hye...nice blog...dh follow...follow me back ok!!TQ

A!n Syahirah said...

Hye...nice blog...dh follow...follow me back ok!!TQ

chuu muqhlis said...

pas abeh prktkal nk layan koreaaaa :D