Friday, 5 August 2011

Cube Korang Rasa Pengalaman Ni

see....ramaikan orang...

Okay, siapa yang tinggal di Kuantan mesti pernah rasa berbuka
puasa di Padang MPK, hadapan Masjid Besar Kuantan kan...
Nadia memang tiap-tiap tahun berpeluang berbuka ramai-ramai
di sana... Then, last two day kawan-kawan ajak berbuka sekali... so
nadia pun tak ketinggalan memeriahkannya...cheewaaaahhh....
Memang ramai sangat orang, and sangat seronok...walaupun tak
kenal tapi rasa macam kenal sebab satu-satu group tuh dekat
sangat and boleh lihat pelbagai gelagat....Then after berbuka,
boleh terus ke masjid untuk solat maghrib and solat tarawikh...
So, bagi yang datang kuantan bulan puasa neh... try la sekali
berbuka di padang tapi kne pastikan cuaca eloklah sebab bimbang
hujan, padangnya basah..Nak duduk pun tak boleh....hihihiihih
Okay, itu saja ceritanya.....Selamat beribadat untuk semua....
sayang selalu....




If suka entry ini, jom kita LIKE ramai-ramai
Thank you

8 comments:

ijat_asni said...

ala
tak dok kuantan dah
kalo tak, mesti join skali
huhu~

[sutera kasih] said...

jauhnya kuantan..huhu

zati embong said...

siap leh masuk tv3 lagi.haha

biasa jat berbuka kat pdg dgn opismate.haha.mmg best!

Firdnurjue said...

ohhhhhhhhhhhh besh3...syok2 yunk..hehehe..tp sejak duk ktn xpnah ag la walau ms zaman study dlu..tgok jeak org duk berbuka c2..hik3

AYuNG said...

erm...mesti serook kan...
ayung pun penah gak buat camnih last year ngan family...
berbuka kat tepi pantai pd...
ingatkan xdak orang, rupanya ramai..
seronok sangat, time tuh la dapat nengok gelagat family2 lain..

Lea IsNaw! said...

memang selalu ade buka posa kat situ ke

Puteri Biru said...

pernah try kat padang sebelah masjid Shah Alam. lebih kurang camtu gak suasana nya. meriahh!

BENA said...

sis nadia ! JOMMMMM kite buke sesame kat padang ni nak ? eee ;)


bena g beli mknn kt bazar jek. xbuke kat padang pon ;)