Friday, 19 August 2011

Menganyam, Menyulam Kaseh

Wahhh title betul-betul kontroversi.... Tak tahan kau...........
Ada apa-apa kah? Ohhhh tidaklah....Belum diizinkanNya..


Apapun, sebenarnya hari ini seharian di office nadia asyik
menganyam ketupat nasi untuk hiasan di office sempena
Aidilfitri yang bakal tiba.... Dari malam semalam duk menganyam
sorang-sorang...Ngantuk sambung buat di office... kebetulan
pulak, hari ini kerja tak banyak...


Yang best, Technical Advisor office nadia pun dah pandai
buat tau... Terror tak nadia jadi cikgu ketupat nasik....hahahah
Terror kan...nadia tahu, kawan-kawan yang baca misti gelak...
So sila gelak ya....hihihihihi


Apapun, dah settle hias-hias office walaupun banyak kali
jugak duk cabut and pasang semula... Tak tahu nak hias macammana..
Gambar di bawah neh second idea.... Petang kami tanggalkan
semula sebab nampak macam kelakar.... Last buat berjuntai-juntai,
dengan banyaknya.... Kira jenuh jugak laaa tangan neh duk
belit-belit reben tuh....huhuhuh


The result...PUAS HATI even tak adalah perfect sangat tapi
suka sebab hasil penat lelah kawan-kawan office duk panjat
meja..... Thank you kawan-kawan....


And bagi yang membaca juga...Thank you so much.....




If suka entry ini, jom kita LIKE...
if nak comment, kita komen dengan berhemah ya...
Sayang semua, thank you...

9 comments:

nanakimie said...

salam sis...watermark nana tu cmna yer? takut sis da buat and anta kat email,nana je tak dpt...kalo sis blum buat xpe..erm,kalo nana nak cancel je boleh?tetiba rasa bukan nya nana letak gambar pun dlm blog tu,hehe...tp kalo sis da buat, xpe,nanti nana bayar ok:)

Hana Soffelia said...

Seronokkan bergotong royong hias opis. Opis hana lak, bukan stakat hias untuk raya tp siap merdeka skali. Penuh bendera jalur gemilang dlm opis. ^_^

wear4kids said...

ofis aku still sama jer... huhuhuh...
depa tak semangat kot sambut raya wpun dah dapat bonus... huhuhuh

Latika.Dot.Dot. said...

cayalah pandai anyam ketupat.
3 hari ika belajar, tapi tak lepas2. last2 fedup.

Lea IsNaw! said...

sume org sebuk hias ofis masing2 skrg

hehe

[sutera kasih] said...

bestnya main hias2 ofis..semangat nk raya tu ada hehe

L@dyKichiMachiko said...

mode raya is ON..suka tengok org anyam ketupat tp sendiri tak reti nak anyam eventhou mak dah ajar byk kali..huhuhu.

AYuNG said...

wow, nadia pandai ngayam keyupat eh..hehe, ayung dr dulu belajar x penah menjadi pun..:)

eiela said...

pandainya,,eiela pun tak pandai nak ngayam ketupat nih.