Tuesday, 2 August 2011

Ragam-Ragam Ramadhan

Hai semua...Apa khabar? Pejam celik dah habis hari kedua
Ramadhan kan... Apapun, nadia masih belum berpeluang untuk
menunaikan puasa kerana hal orang perempuan...Hurmm last year
pun sama, awal-awal Ramadhan juga...Walaumacammana pun,
semangat tuh tetap ader.....walaupun lewat berpuasa nanti..


Oraite, macam biasa kat office banyak juga ragamnya and
ada saja hal yang buat nadia tergelak... Yelah, nadia neh suka
sangat gelak, orang buat lawak sikit, nadia pula yang gelak lebih...
Oh ya, nadia dah boleh sikit-sikit bercakap loghat kelantan...
Wowieee suke-suke... tau kenapa? sebab rata-rata di office,
orang kelantan..So tiap-tiap hari mendengar mereka berceloteh...
honestly, nadia suka dengar orang kelantan bercakap... seronok
mendengar... tapi nadia tak berani sangat bercakap loghat, takut
kena gelak...hahahahhaha

Okay, hari neh, ader perkara yang sedikit membuatkan nadia segan..
tahu apa? ada seorang adik di office, katanya... Kak ni, ore lain poso
jugok tapi dok sega supo kak.. pelik semace jah....
(Orang lain puasa jugak tapi taklah segar macam akak, pelik semacam)
nadia tergelak...aiseyyyy budak neh tau ke, padahal nadia tak makan
pun...huhuhuhu serupa gaya orang puasa jugak...huhuhuhu
Tapi yelah, depa semua bukan budak-budak, dah matang...
ada yang dah daddy orang pun.... Tinggal nadia neh saja belum jadi
mummy orang....huhuhuuhuh..


haissshhh itu jelah kot, sekadar mengupdate, tak nak bagi blog ini
sunyi...insyaAllah soon sedang berfikir nak buat tutorial tentang
header macam nadia tuh...InsyaAllah sedang kumpul bahan....
Doakan nadia ya.... All the best untuk semua ya.....sayang selalu....




12 comments:

Izatie said...

Selamat berpuasa *bila dah bole puasa nanti la hehehe :)

Lin Azlina said...

hehe..nadia dah kembali...nadia, kejer maner lak skang? ok tak?sihat? selamat berpuasa

eiela said...

huhu ayok,,tak puasa.. huhu biasalah org perempuan kan. =)

AYuNG said...

hehe....setahun sebulan jer dpt nengok mcm2 ragam org berpuasa..:)

[sutera kasih] said...

masa kt hostel dulu, ada member dr kelantan terengganu..kalo dorg kol mak dorg, kitorg msti ddk sblh dia sbb nk dgr loghat dorang,,best2 hehe

ahsfantasy24 said...

Selamat hari ketiga berpuasa..
smoga cpat2 jd mummy :)



Jom Lawat:
1. Berikan aku ruang selesa, akan kusayang sepanjang masa!
2. Statstik pekerjaan yang paling dipercayai di Malaysia!
3. Malaysia nak guna duit syiling baru ala-ala euro coin!

Chuu Muqhlis said...

salam ramadan ye sis., :)

CETUSAN SEIKHLAS RASA said...

Salam ramadhan.... Semoga perkenalan ini berpanjangan.

Lun said...

selamat menyambut ramadhan :P

xshahidx said...

pertama kali datang ke sini salam singgah dan salam ramadhan kepada tuan belog, nnt dah habis tempoh tu jgn lupa puasa ek!

zuwaidah said...

salammmmmm!!! yuhuuuuuuuuuu lama tak singgah sini

BENA said...

sis same ngn adk bena. xleh sambut puaseeeeeeee ;) hehehe ;)


jom belaja ckp kelate ngn bena. ngn family ngn membe2 kelate mmg bena ckp kelantan. heeee ;)