Sunday, 18 March 2012

Random Of My Life



Assalamualaikum WBT..
Hello untuk semua yang sudi menatap blog yang serba kekurangan ini..



Alhamdulillah syukur pada Yang Maha Esa dengan segala nikmat yang
diberikan olehNya sehingga hari ini..Okay, sebenarnya tak ada sesuatu
yang hebat pun untuk saya ceritakan kerana apa yang saya lalui setiap
hari biasa saja.. Apapun saya harap ada pengajaran yang mungkin saya
boleh kongsikan bersama semua..InsyaAllah...


Okay, last day cuma keluar jumpa dengan seorang sahabat yang baru
saja bergelar Puan...Alhamdulillah syukur dan sangat gembira untuk
Alia.. Kami banyak persamaan dari segi kisah hidup, dan bila ada waktu
terluang kami akan berjumpa untuk bertukar pendapat...Thanks Alia
for the sweet moment.. And sangatsangat teruja bila lihat fotofoto kawen
Alia yang sangatsangat cantek... Ohhhh sangat teruja... Tetibe saja
berangan nak kawen cepat....hahahhaha




Oh ya start sabtu minggu lalu, seluruh team office saya akan join badminton
game setiap hari Sabtu malam... Ohhh teruja lagi... Boleh la jugak lemak
degil yang duk bertapa dalam badan neh beransur pergi...
"Hey lemak, nyah kau dari badanku".... So sekarang kena kuatkan stamina
supaya tak adalah termengah atau semputsemput bila bersukan nanti...



So kawankawan, doakan yang terbaek untuk saya ya...
Thank you so much.....






11 comments:

H.S said...

wah badminton game every week!

sudah tidak ada alasan lagi untuk tidak bersukan.haha

selamat bersukan ya! hehe

HeNRieTTa JoSe said...

wah...men badminton....rietta xmen badminton coz skill pingpong n badminton xsama....hehehe....

Rtp Farra Arisha said...

lovely photos, lovely views! :) playing badminton is one of good outdoor sport. ;) keep playing to stay healthy!

cIk JanNah said...

smoga kamu dalam keadaan baik2 nadia. ameen :)

Ryu on ahsfantasy24.com said...

NIce shoot..
semoga bahagia buat mereka sampai syurga :)

zulhilmi tempoyak said...

mmg becampur2 ek ceritenye.. heee

hmmm.. ape pon smoga cpt kawen n smoga mng badminton. heee

Nana said...

wahh,cik nadia bila lagi nak kawinnya?

Zana Adieyza said...

dah lama zana x main badminton.. agaknya kalau main, gerenti 10minit dh pancit.. hihihi..

SyUhAdA said...

hai kak nadia..smoga chat slalu yer..

reza ahmad said...

hi follow me ya..got promotion at my web..hee..tq

anis scha said...

Gambar pengantin tu cantik!! ghee :)