Tuesday, 15 May 2012

Wedding Card Ideas


Assalamualaikum WBT...
Alhamdulillah syukur pada Allah untuk setiap apapun yang diberikanNya... Alhamdulillah Alhamdulillah Alhamdulillah..

Okay, now i'm start thinking about my wedding day.. Pelamin, hantaran, doorgift, dress, cards and so many things.. Betul lah orang cakap memang penat.. Alhamdulillah idea tuh dah ada and Alhamdulillah juga, tak adalah penat sangat untuk mencari wedding planner, photog sebab mostly from my cousin sendiri and my friend..Alhamdulillah semoga Allah mempermudahkan urusan saya serta semua ahli keluarga... Amin Amin Amin...

Okay, memandangkan saya minat sangat dengan designing.. And after design wedding card adik saya sendiri, idea untuk wedding card saya sendiri membuak-buak...Chewaaahhh...Saya mahukan sesuatu yang simple, white and pretty...And saya pilih untuk craft sendiri beberapa part dalam wedding card saya nanti... InsyaAllah semoga dimakbulkanNya...Amin..
Okay, here's some example...hopefully menjadilah seperti contoh-contoh dibawah neh....hihihi..



note: all the picture from google.com


Apapun kawan-kawan, doakan saya ya... Semoga Allah merahmati anda semua...Amin...





9 comments:

Amirah Adnan said...

tahniah sayangggggg :)

HeNRieTTa JoSe said...

chantek kad2nya...moga semua urusan nadia dipermudahkan...

puteri cahaya. said...

cantiknye! mcm2x card kawin kreatif skrg ni... :)))

puteri cahaya. said...

Moga dipermudahka urusan... :)

Jue said...

aminnnnn syg..moga Allah SWT permudahkan...:-)

JunAina said...

So sweet...kak aina doakan yang terbaik buatmu sekeluarga. Air tangan sendiri akan membawa lebih erti.

Cik Jajika said...

Nadia,

rasanya yang last tu okey jugak. Cantik and simple but style. =)

Ermayum said...

http://sd2sharing.blogspot.com/

Lily said...

I'M HAPPY TO YOU DARL...TAHNIAH NAD..SEMOGA ALAM YG AKAN DITEMPUHI NANTI MEMBAWA BAHAGIA

APE PUN ARWAH AKAN TETAP BERADA DI DALAM LIPATAN KENANGAN TERINDAH DALAM HIDUP NADIA...