Friday, 15 June 2012

Idea Untuk Goodies Bag

Bismillahirrohmanirrohim..


Alhamdulillah hari ini Jumaat yang sangat indah..Alhamdulillah syukur pada Yang Maha Esa, masih
diberi kekuatan untuk menjalani setiap tanggungjawab..Alhamdulillah...


Okay, last post saya ada ceritakan tentang DIY bunga tisu untuk wedding saya yang akan berlangsung tak lama lagi.. Untuk tutorial bunga tisu, insyaAllah saya akan post di entry akan datang.. Now saya sedang mengumpul bahan menyiapkan goodies bag untuk diberikan kepada tetamu yang datang.. Untuk pengetahuan semua, goodies bag yang saya sediakan sama saja, tidak ada perbezaan kerana semua yang datang ke majlis saya adalah very important person dan sangat saya hargai..Cuma untuk kanak-kanak saja yang saya separate memandangkan mereka memang sinonim dengan coklat..


Alhamdulillah untuk decorate goodies bag, saya telahpun jumpa idea yang sesuai, yang penting adalah low budget, simple dan menarik.... Saya faham mostly orang akan buang juga tapi sekurang-kurangnya saya telah sediakan sesuatu untuk mereka yang hadir.. Samada ingin hargai atau tidak, terpulang pada cara masing-masing...



InsyaAllah saya akan gunakan tiga bahan ini untuk create my goodies bag....Sekarang tinggal untuk saya design  bookmark yang akan saya lekatkan pada goodies bag... Just simple design and maybe saya hanya gunakan kembali design kad kahwin saya..hihihi senangkan... Kira macam one package laaa....Apapun doakan segalanya berjalan dengan baek ya....Terima kaseh....





7 comments:

nana kamarul said...

buat goodies bag sendiri?! Whoaaaa! Creative nya~ Anyw, congratulation for your wedding. Wish awal sikit. Hikhik!

Nurmaisarah Azmi said...

singgh dan follow blog nie..

Jue said...

InsyaAllah..moga semuanyan berjalan seperti yg dirancang k dear...:-D

eiela said...

ila pun nanti kalau ada rezeki nak buat sendiri jugak goodies bag.

Anasyg said...

family anas pun buat cmni gk time along kahwin dulu - cume xde ribbon la

Ardini Humaira said...

goodies bag ramai guna yang jenis kertas coklat tu kan dear :) lawa!

HeNRieTTa JoSe said...

gud luck nadia....