Thursday, 7 June 2012

Wedding Preparation | Tissue Flower

Bismillahirrohmanirrohim...


Alhamdulillah syukur pada Allah masih diberi nafas dan kekuatan mengharungi liku-liku, penat jerih kehidupan sehingga saat ini... Alhamdulillah juga dengan segala nikmat yang tidak terhingga sampai
ke saat ini....Syukran Ilallah...


Okay, start awal bulan 6 lagi saya mula busy dengan persiapan perkahwinan yang bakal berlangsung lebih kurang 4 bulan lagi.. InsyaAllah doakan segalanya berjalan lancar ya... Untuk bulan ini saya mula craft bunga tisu untuk tetamu-tetamu yang akan datang... Alhamdulillah semakin expert saya melipat dan menghuraikan setiap helaian tisu supaya membentuk bunga yang cantik.. Walaupun nampak sangat simple tapi saya sangat sukakannya kerana ia hasil usaha sendiri dan sangat berpuas hati.. Alhamdulillah juga, incik tunang dan mak banyak membantu...

Untuk bulan depan, InsyaAllah saya perlu sediakan perincian untuk spicy jar yang akan saya gunakan untuk mengisi gula-gula buat tetamu yang datang... Dan seterusnya perincian untuk kad kahwin... Doakan saya ya semua.... 



nota hati:
sampai saat ini saya masih belum memahami apa hikmahnya, tapi saya yakin Allah pasti lebih mengerti apa yang terbaek untuk saya.. Terima kaseh Ya Rabb






8 comments:

Cikpuan rara said...

cantikk!

HeNRieTTa JoSe said...

tahniah....bride to be....mmg busy....chantik bunga tisu tu....utk letak dlm goddies bag kew?

Anasyg said...

xde tutorial ke ? hehe- cun

zuwaidah said...

Moga dipermudahkan ya....amin

ieykabaha said...

yewlah..xda tutorial k? hehe
cantik laa..:)

cik miera said...

cantik..!! semoga dipermudahkan. amin..

eiela said...

cantik bunga tisunya, putih

Ardini Humaira said...

serius, nadia.. masa kawen ritu dni nak buat bunga ni tapi tak sempat. wat hias kat hantaran pon lawa... cantik! suka! :D