Sunday, 1 July 2012

Wedding Preparation | My Paper Flower


Bismillahirrohmanirrohim


Alhamdulillah Alhamdulillah Alhamdulillah.......Syukur sangat pada Allah Yang Maha Penyayang..
Hari ini saya nak senyum saja... Malah kerap benar saya menyakat adik-adik... Hati ini rasa sangat lega, syukur sangat pada Allah Taala... Actually, we just got a date for our wedding ceremony.......
Alhamdulillah... InshaAllah majlis akad nikah akan berlangsung pada hari Jumaat, 19.10.2012 pada sebelah malam dan esoknya 20.10.2012 pula majlis bersanding...Tapi tak bersanding pun....hikhikhik....I'm so happy... Thank you incik tunang........



Ohh today, saya start craft paper flower untuk buat goodies bag.. Alhamdulillah, wedding card, thank you label, sticker dah siap design.. Now sedang berkira samada nak buat banner atau tak... Bila fikir macam membazir saja...hurmmmm will decide later..inshaAllah.. Apapun, doakan yang terbaek untuk saya...Semoga persiapan dan majlis akan berjalan dengan penuh berkat... Amin.......




6 comments:

HeNRieTTa JoSe said...

tahniah nadia...moga segalanya berjalan lancar...

Anasyg said...

anas doakan semuanya berjalan dengan lancar kak-amin

Mr and Ms bOZhiCkA said...

Alhamdullillah...saya pun nikah guna hari jumaat, mlm gak tapi 30 november 2012..hehe..anyway tahniah k...kita sama2 b2b..jgn malu2 follow belog saya ya bojailuvicka.blogspot.com

Rapunzeel Cikilolo said...

semoga berjalan lancar. amin

HeNRieTTa JoSe said...

PSSS....nanti rietta cuba buat tutorial tu yea....rietta xpndai sangat bab bab tutorial nie...

Atiqah Wadiah said...

akak!!!kawen jgn lupa jemput :)