Sunday, 14 October 2012

Baju Nak Pakai Hari Kahwin

Bismillahirrohmanirrohim


Assalamualaikum WBT and salam sejahtera untuk semua...
Happy sunday and hopefully u get enough rest to start a good
day tomorrow..InshaAllah..

Okay, today saya dan emak akan memulakan tugas mencari
bahan-bahan untuk memasak pada hari kenduri nanti seperti
rempah ratus..Actually badan dah betul-betul exhausted,
recently saya asyik tidur jam 1.00 pagi sedangkan waktu tidur
saya yang biasa adalah jam 10.30 malam saja.. Apapun biasalah
bila menghadapi hari yang besar..Normal kan...

Ohh i think its a good news and nak jugak share dengan
semua sebab saya ada post tentangnya sebelum ini.. Okay,
saya ada jumpa satu rumah sewa, begitu juga dengan bakal suami..
But antara keduanya, rumah yang saya cari mungkin sedikit
sesuai untuk kami tetapi yang sedihnya kami dalam senarai menunggu..
Maknanya, kalau orang sebelum kami tak jadi sewa, owner akan 
call.. And about the house that bakal suami dapat, owner adalah
kenalan atas kenalan and dia memang tak cari penyewa laen.. And he said,
first tengok rumah, samada jadi atau tak, dia tak kisah and dia
pun tak nak cari penyewa...So bakal suami cakap, we just stay there..
So inshaAllah sekiranya tiada apa halangan, bulan 11 kami akan
memulakan proses berkaitan rumah sewa neh..InshaAllah...


Okay, sekarang baru nak cakap tentang baju nak pakai hari kahwin
nanti.. Actually, emak saya, emak saudara and sepupu buat kejutan
untuk saya.. Terkejut tengok baju kahwin, Alhamdulillah siap dan
sangat inlove with the dress....Alhamdulillah and soooo my color..


See that flower and beads, ohhh i'm so inlove.. Bila pakai tempoh
hari, rasa macam tak nak tanggalkan.. Oh ya, rasanya banyak kali
dah kot pakai and pakai.. Kononnya nak try..hikhikhikhik.....
Apapun very thanks to my family, tanpa diaorang, saya mungkin dah
lama putus asa..And thanks to bakal suami jugak sebab sanggup 
hadapi banyak kerenah buruk saya neh...huhuhuuh how bad I am...
Sekarang tinggal beberapa hari lagi, hanya 5 hari sebelum majlis
perkahwinan saya... Semoga segalanya berjalan sebaeknya dan
yang paling paling penting adalah keberkatan Allah....Amin....







11 comments:

Atiqah Wadiah said...

akk dh nk kawen dh?alhamdulillah..congrat kak..

Nurulee said...

Congrats =D

una imana said...

Tahniah ..:)

Maicher said...

lamanya tak datang sini. whatever it is, semoga Allah permudahkan segala urusan. Insyaallah :D

Miza Yusof said...

tengok pun dah tahu mesti cantik. suka kaler tu. tak sabar nak tengok nadia pakai :)

naju said...

May Allah bless you. Semoga semua berjalan dengan lancar. :)

Mama Mya said...

PINK!!!
Akak Suke!!!
baru nengok dia nyer bunger2 dah lawa inikan klu nengok Nad yang pakai masa kawen nnt...
Jaga Dii baik2 k!... daah tgh manis nie.... jgn bagi Nyamuk Gigit... :)

B.u.n.g.a.O.r.k.i.d.z said...

waaaa nice colour pinky gitu.. metu u cantik yunk.
teruja i nk tgk. mudah2an i berkesempatan utk hadirkn diri.
rindu kt u yunk..

HeNRieTTa JoSe said...

Chantek...rietta suka bunga kt bju tu....nnti jgn lpa post full picta masa majlisnye yea....bgus lew dh dpt umah sewa....bleh mulakan hdup baru....

SELAMAT PENGANTIN BARU NADIA.....

Zool Fazlee said...

Salam pada semua...
Kami pembekal strip ujian kehamilan dan ovulasi dengan harga yang murah tetapi berkualiti.

Kami menjual secara runcit pukal dan dropship.

Harga serendah RM1.00/pcs.

Lebih banyak anda beli, lebih DISKAUN kami beri

Untuk keterangan lanjut lawati blog shop kami:
http://kit-ujian-kehamilan-murah.blogspot.com/

terima kasih admin

Hanny Abdullah said...

congrat...selamat menempuh alam rumahtangga...