Friday, 12 October 2012

Lambakan Homestay

Bismillahirrohmanirrohim..


Assalamualaikum WBT & salam sejahtera semua...
Alhamdulillah syukur pada Allah untuk apapun kurnianNya..Alhamdulillah..


Okay, bercerita tentang tajuk, sebenarnya saya sekadar ingin meluah
perasaan saya, tidak menyalahkan sesiapapun... Sejujurnya saya pening,
pusing dan penat memikirkan betapa sukar untuk mencari rumah sewa
sekarang.. Boleh katakan habis kawasan berdekatan dengan tempat kerja
saya jelajah, malah taman yang sedikit jauh juga saya jengah, hampir
setiap iklan yang terpapar adalah homestay.. And again homestay..
Secara jujurnya, saya ........................kecewa (-__-)

cute betoi rumah neh

Apapun, doakan Allah permudahkan urusan saya dan bakal suami
untuk mencari kediaman yang bersesuaian..InshaAllah pasti ada rezeki nanti..
Doakan ya...





6 comments:

✿Lady Ainaa✿ said...

Amin.. semoga Allah permudahkan urusan sis.. hehe btw, comel betul homestay hello kitty tu... knp kat Malaysia tak ada rumah camni ye.. XD

Izni Hafiz Abdul Rashid said...

Buat apa google homestay kalau nak cari rumah untuk disewa atau beli.... mudah.com kan ada....

JunAina said...

Salam sayang...

Akak doakan dipermudahkan segalanya. Kawasan tu ada 7E tak? kalau ada try tengok kat papan iklannya.

Sekarang memang banyak sangat orang buat homestay. Satu keadaan memang banyak membantu tetapi ia akan menyusahkan kepada org lain pulak.

AYuNG said...

insyaAllah nadia...semoga dipermudahkan.. =)

Rapunzeel Cikilolo said...

semoga dipermudahkan. amin

Zool Fazlee said...

Salam pada semua...
Kami pembekal strip ujian kehamilan dan ovulasi dengan harga yang murah tetapi berkualiti.

Kami menjual secara runcit pukal dan dropship.

Harga serendah RM1.00/pcs.

Lebih banyak anda beli, lebih DISKAUN kami beri

Untuk keterangan lanjut lawati blog shop kami:
http://kit-ujian-kehamilan-murah.blogspot.com/

terima kasih admin