Saturday, 17 November 2012

Gemuk VS Kurus





Hai semua..........
Okay, see that picture kan..Hurmm saya bukanlah salah seorang
yang mungkin berfikir seperti kartu wanita tersebut tetapi saya
adalah seperti apa yang difikirkan kartu lelaki itu...hahahhahahah
Boleh tak macam tuh?


Yelah, dalam tak sedar 4 minggu berkahwin neh, saya semakin
bambam.. Yang paling meruntun hati, baju company yang saya
dapat, yang sepatutnya memang saiz saya.....TAK MUAT ok!!!
Ohhh apakah? **blushing**
Yang tak muat itu sudahlah boleh kategori saiz yang bambam..
Alih-alih kena tukar lagi kepada saiz lebih bambam......
saya sedih (T-T) **sobss**


Ok fine, pattern baju tuh yang kecil ya, bukan saya yang gemuk OK!!
Itu ayat nak menyedapkan hati...
Huh apapun, kena cari jalan mengecilkan saiz badan, mencairkan
kolesterol-kolesterol yang ada.......

So...wish me luck!!!!






7 comments:

Sharinginfoz said...

yang penting kita diberi kesihatan dan juga happy kan

baby comel said...

saya kena kawin dulu baru boleh badan naik kot.. sekarang tengah susah hati sangat. makan dah banyak dah. hari2 makan nasi tp berat lagu tu je. bukan naik tp lagi turun.
ada cara baik tak kak nak tambah sikit berat ni selain kena minum susu??
saya baru 36.8kg je :( bajet timbang dalam 40kg tp ahh mencinya. tolong saya,

Rapunzeel Cikilolo said...

gemuk yg bahagia kan? :)

ღ αεn ツ said...

Gemuk tak salah, asalkan kita tahu kadar gula, kadar kolesterol dan tekanan darah kita di tahap yang baik. Dan kurus pun tak semestinya tak bagus kalau semuanya okay. Bergantung pada kadar metabolisme badan masing-masing. Peace.

From : berrybabyboo.blogspot.com

ahsfantasy24 said...

adeh risau la pulak.
belum kawen dah bam2 kita ni..
kalau kawen nanti tak tahu la. huhu~

Dayah Danisha said...

Bambam lhaa comey tahu . Nty sedap je suami pelok beda buat bantal dakap . Tak kan sweet tu .

Ermayum said...

try Sd 2 minggu dear :)

hope not to late nak cakap selamat pengantin baru :) panjang jodoh dunia akhirat and bahagia hendaknya