Friday, 21 December 2012

Alhamdulillah Kulit Muka Semakin Elok

Bismillahirrohmanirrohim..


Assalamualaikum WBT...Hai semua..
Alhamdulillah sudah hari Jumaat.. And hari ini Incik Suami
akan pulang..Alhamdulillah..
Semoga Allah melindungi perjalanannya...Amin...


Okay, baru-baru neh sibuk sikit untuk build semula
online shop yang saya jalankan setahun yang lalu...
Saya berhenti berniaga selepas pemergian Allahyarham Halim..
Ye lah, waktu tuh boleh katakan segalanya tentang diri
saya tak terurus, so macammana saya nak uruskan bisnes
saya masa tuh.. Jadi saya ambil keputusan untuk berehat..

Alhamdulillah hari ini.. Setahun yang banyak saya lalui,
untuk bangun semula..Inilah ujian Allah.. Sesuatu yang
kita tak pernah jangka dan Alhamdulillah Allah kurniakan
kepada saya pengganti dia, iaitu suami saya sekarang,
seorang lelaki yang juga lembut hatinya dan saya sangat
cintakannya...Alhamdulillah syukran Ya Allah...

Okay, berkisar tentang produk perniagaan.. Saya masih
lagi menjadi pemborong bagi Jun Gong Foot Patch dan
saya juga pemborong kepada produk Pure Marine Collagen..
Iaitu ibu kolagen untuk merawat kulit dan mengembalikan
keremajaan kulit.. Memandangkan ini percubaan saya
untuk produk ini, so saya cuba dulu pada diri sendiri dan
juga seisi keluarga.. Dua cara yang saya gunakan iaitu
campur dengan jus minuman dan saya jadikan masker muka..
Yang paling best, haruslah masker kan.. Actually memang
kulit muka jadi tegang and soft.. Alhamdulillah juga, liang-liang
roma juga semakin mengecil...Itu yang paling seronok...


Untuk permulaan ini, saya sedang designkan flyer untuk
dikepilkan bersama bungkusan kolagen asli.. Insha Allah
after semuanya settle, akan saya post di sini.. Mungkin
ada antara yang berminat untuk mencuba atau menjual
produk Pure Marine Collagen neh... Insha Allah....


100% PURE MARINE COLLAGEN (100gm)
RM 30 tidak termasuk kos pos

Belian borong, akan diberikan harga yang sangat istimewa.
SMS : 0133750448 (Nadia)
EMAIL: mynadiadania@gmail.com 


Doakan saya ya...






3 comments:

HeNRieTTa JoSe said...

wah....macam best jew....nnti klu rietta berminat,bleh la contact nadia....

Detektif Comel said...

follow here. follow me back k :)

Syarifah Nornazrah Al Yahya said...

mcm rumpai laut kt sabah yg biasa makan wat ulam plak rupanye. heee

jemput singgah blog naz ye. : Oh My HR MANAGER...