Wednesday, 24 March 2010

Alhamdulillah..Buffered Earnings Meningkat Lagi..


Alhamdulillah syukur... Pagi yang indah.. Hari ni nadia post entry awal sangat.. Keterujaan apabila melihat senarai buffered earnings yang bertambah.. Alhamdulillah... Syukur sangat-sangat.. Walaupun nilai yang nadia dapat tidaklah banyak tapi bagi blog picisan seperti nadia ni..Itu dah kira pencapaian yang memberangsangkan untuk terus berblogging... Bersemangat gitu.. Okay lah, terima kasih nuffnang juga sahabat yang selalu mengomel di blog nadia...

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Thanks a lot

9 comments:

nizaa said...

yer yer..aku pun sama...rezeki kan..alhamdulillah...

Aini said...

banyaknye..huhu

Adya A. said...

nizaa~ waahhh bagus laaa...blog nizaa mmg best...apapun Alhamdulillah..

Aini~banyak kew? Alahhh nilainyer ciput ajer... apapun syukur,,, and thanks ya aini sudi comment selalu...

~0~ said...

da bertambah....tahniah

Adya A. said...

~0~terima kaseh... ini berkat sokongan dari sahabat belog jugak...

ilyani said...

hi. nuffnanger baru nih.. camane nak dpt buffered earning ni? nanti dia appear CTR bonus ek? ^_^

Adya A. said...

ilyani~nadia pn xpasti sangat tentang buffered earnings cos everyday, nadia cume update blog mcm biasa... Cuma yg nadia bace dari blogger laen.. selalu laa update survey yang disediakan oleh nuffnang.. Lagi satu, bg pendapat nadia sendiri, teruskan bersama nuffnang... Mgkn earning sedikit lambat tp semestinya berbaloi pada mase akan datang....

shasha bee said...

bilalah nuff sya nak naek? HUHU. cdeyh...

Adya A. said...

shasha bee~ jgn risau ye sha... bg nadia, dengar and amik nasihat dari blogger otai... tengok cara penulisan mereka... Yang penting mesej and apa yg kita sampaikan...