Wednesday, 14 July 2010

Akhirnya Saya Cashout Juga Upah Yang Ratus Ni


Assalamualaikum buat semua sahabat blog, and all readers yang sudi baca blog nadia yang tidaklah seberapa ni... Ohhh rasenyer dah berminggu-minggu nadia tak update blog.. Sunggoh banyak hal yang berlaku akhir-akhir ni... pertamenyer...Alhamdulillah, perniagaan kecik-kecik nadia semakin baek..Alhamdulillah.. Alhamdulillah...Alhamdulillah... Then, nadia sedang menunggu hasil design nadia, diari tahunan... Simple-simple and cincai-cincai but still nak tau jugak hasilnya... And then, now nadia sedang berusaha menyiapkan project montage untuk yearly event sebuah sekolah.. Alhamdulillah..syukur... Walaupun tersangat penat tetapi berbaloi....

Dalam mase yang same, now rumah nadia dalam proses renovation... Yang mane nadia pun turut same berganding bahu, bantu adik-adik lelaki nadia.... bantu angkut pasir.. hihihi seronok tau bila buat sesame ahli keluarge ni...macam-macam gaye and ragam... Alih-alih nadia demam, melepek kepenatan tidak sihat... Mak cakap sakit urat sebab tak biase buat... Takpelah janji berbaloi...

Then, news yang tak berapa nak baru, nadia dah cashout upah nuffnang nadia... Ratus jugak laaa tapi tak de lah beratus-ratus... Blog yang kecik seperti nadia ni rasenyer tak de pun orang minat kan.... apapun, Alhamdulillah..... and thanks to all friends and also big thanks to Nuffnang cos give me a chance to join this opportunity....Alhamdulillah... Okay... below nadia selitkan bukti nuffnang yang nadia dah cashout..... itulah realitinya.... sekarang dalam proses menunggu cek sampai.... Hopefully sampai seperti yang telah dijanjikan....



And more....InsyaAllah akan nadia postkan entry baru tentang diari tahunan yang nadia designkan yang tak seberapa itu.... soon...bila dah siap..... InsyaAllah... Oraite...thanks for reading, viewing and drop some comment.... Big thanks from Nadia Ar-Rumaisha.... See ya and have a great day... Assalamualaikum....

9 comments:

nina said...

teringin nak tengok diari tu :)

Nadia arRumaisha said...

Nina~usahkan nina, nadia sendiri ni lagi tak sabar.... apapun, design biase jer nina....

xazryx said...

taahniah sbb dpt cash out .huhu .

hazman aka species1980 said...

Memang sonok kan bile dah dapat cashout duit tue....

Nadia arRumaisha said...

haah...seronok...yelaa walau ckit tapi ader hasil..Alhamdulillah...

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

sonotnyer.. byk jugak amauntnyer itew..
wape bulan hasil blogging sejumlah itew?..
btw, tahniah.. rezeki!!!!!

Nadia arRumaisha said...

dari bulan januari lg....saye ni jarang update and blogwalking cume sesekali balas kunjungan.....mgkn sbb itu amount tak banyak.... Apapun Alhamdulillah...

Bo the Nerd said...

Congrats dapat cheque! Teruskan lagi ye blogging.

www.boisanerd.blogspot.com

dark r0se said...

tahniah buat kamu~;)