Sunday, 25 July 2010

First Time Complain Nuffnang

Maafkan nadia kalau title tu terlalu direct..Ohh tengah sedih ni.. kenapa Nuffnang? huhuhuh nadia dah lame tak update ke status glitterati kena tarik? haisshh rasenyer tak sampai 2 minggu pun tak update... Kenapa? Kenapa? Please give me an answer... Nadia dah buat complain tadi dekat technical nuffnang.. Sedih sunggoh.. 2 tahun sudah bersama nuffnang, kenapa begini jadinyer.... Nadia tak de pun letak iklan lain... Yang ader pun iklan Detox Foot Patch nadia buat sendiri...Itu sajer.... huhuhuh Hope sangat cepat dikembalikan status glitterati tu kerana banyak yang rugi kalau ianya ditarik... Huhuhuhu.....sedih sedih sedih.....

3 comments:

Kancilbiru said...

owh adala tu silap tang mana2 tu...kekadang bukan sebab iklan. ada yang sebab privatekan blog..ada yang sebab dia detect blog tu macam spam sebab tak update2....macam2 kategori..tunggu jer jawapan nuffnang. nanti update eh? :P

Nadia arRumaisha said...

owwwhhh ye kew...patut laaa...sblm ni saye ader privatekan salah satu dari blog saye sbb nak buat pengubahsuaian...ishhh xpew...ti nak tau gak jwpn dari mereka....InsyaAllah saye akan update...

مريم أبو أحمد said...

nampaknya status geli-geli saya pun akan ditarik la sebab sedang dalam mood 'duduk dalam gua'. hehe