Friday, 19 November 2010

Cik Reddish Sombong Ke?



Haishhhh title entry kali nih sangat mengundang kontroversi.Oh sila baca dahulu sebelum membuat andaian..hihihi..

Oraite, sebelum ni nadia selalu jugaklah terjah and jadi silent reader blog Redbloodsnow 
tapi kan kan kan, tak pernah terfikir nak letak comment.Sebab blog dia banyak visitor.
Biasanya kalo blog banyak visitor, mereka jarang nak terjah/jenguk kembalipengomen/pelawat mereka.
Kebanyakkan tapi tak semua.

So, baru-baru ni nadia terjah-terjah and cuba-cuba komen blog cik reddish..Eh eh eh esoknya dia balas and also terjah blog nadia yang sangat tersorok ni.Oh tenkiu..tenkiu dear.Bermula lah dari situ, selalu dia komen and bagi pendapat di blog nadia.Thanks a lot dear.

Then now, ada masa boleh email-email...Ini nadia hadiahkan photo watermark untuk cik reddish.
Before ni nadia buat red rose but now nadia dah tukar kepada red heels.Bersesuaian dengan trademark cik reddish.Hopefully she like it.And cik reddish telah membalas dengan mengisi iklan blog nadia di blog redbloodsnow. A million thank you dear.
Red Rose

Red Heel
So, summary of the story, cik reddish tak sombong pun. hihihi.
Jangan marah zie.. That's true.And also sangat lembut hati orangnya.
So, sesiapa yang nak kenal cik reddish.Boleh visit, view, read and drop some comment on her blog.
Sekian terima kaseh.

Tamat cerita.

9 comments:

SyUhAdA said...

btol tu...
syu tiap2 ari singgah blog kak zie klau on9..
dia mmg rjin bls komen ngn lwat blog org..

Nadia arRumaisha said...

hihihi itu laa...akak memule dulu cam takot2 nk komen... tp skang dah terlebey rajin plak komen...hikhikhik

nanie said...

wow!watermark yg super gojes :)

Redbloodsnow said...

Alololololo....tersengih sipu² zie bace entry dedication utk zie nih taw yunk. kembang kempis idung nih dah weh...wakakakaakakak :P

Tenkiu ssgt dear. Pssttt, org memberi kite merasa, org berbudi kte berbahasa...haaa gittews...hahaha :P

btw, got another more special entry utk nadia -->> http://princessredbloodsnow.blogspot.com/2010/11/dapat-watermark-free-lagi-sila-jeles-p.html

million thanx to u back..hiks.





P/S:
-->> haha...tajuk
kontroversi weh.nasib
baik isi entry x kontroversi
wakakaka...thanx yunk!

tiha said...

la comelnya watermark tu..^___^

Kancilbiru said...

dia mmg rajin balas komen..tak sombong la..:)

Nadia arRumaisha said...

nanie: tenkiu

redbloodsnow: tenkiu zie...hihihi kan tajuk tu mmg kontroversi...hikihkihk
btw sangat berterima kaseh pd zie..

tiha: tenkiu

kancilbiru: haah, betul mcm akak jugak slalu singgah bace entry and always bg pendapat...thanks kak.. eh dah tengok ke watermark utk akak...

CikPuanMiera said...

memang sangat gojes watermark itu.
jeles jeles.
hehehe.

silent reader.

Nadia arRumaisha said...

@CikPuanMiera:thanks dear....