Friday, 26 November 2010

Hutang Hutang Hutang, Sila Bayar


Ini nadia dah bayar hutang tag dari cik miu miu yang comel itu...Sebenarnya pening tau nak fikir jawapan untuk semua soalan di bawah ni.. Apapun meh baca ye,kalau nak tau laaa serba sedikit tentang nadia...

..........
..........
..........

1. apa benda paling penting dalam hidup korang?
:: Kalau sebut benda yang paling penting, IC, handphone, kunci kereta and also dompet laaa...

2. benda terakhir yang korang beli guna duit korang?
:: hahaha tadi pergi beli bihun goreng untuk breakfast..Rasa teringin sangat...

3. dimanakah tempat korang akan langsungkan perkahwinan korang dan apakah temanya nanti?
:: kat rumah di kuantan ni laa and tema tak fikir pun lagi sebab seru belum sampai...

4. adakah korang sedang bercinta sekarang?
:: Sedang mengenali hati budi seseorang......

5. berapa lama korang akan mencintai kekasih korang?
:: Selama mana si dia masih memerlukan saya... kalau dah tak nak just be honest and jangan sampai saya hilang tanpa dikesan seumur hidup si dia.

6. di manakah korang selalu jumpa kekasih korang?
:: dalam sms....hahahah PJJ biasa laaa...huhuhu

7. novel/buku/majalah terakhir dibeli?
:: Mingguan wanita..

8. apakah nama penuh korang?
:: Nadia

9. antara mak dan ayah, mana korang lebih mesra?
:: Of course my mom yang sangat memahami..

10. namakan orang yang betul² korang nak jumpa dalam hidup korang?
:: Rasulullah SAW...and jodoh saya akhirat kelak...

11. adakah korang basuh baju korang sendiri?
:: Washing Machine yang tolong basuhkan...huhuhuuh

12. dimanakah tempat yang betul2 korang nak pergi?
:: Suka pada tempat yang ada banyak pokok, ada bukit-bukit... macam dalam LOTR 1 dulu....hahaha boleh?

13. pilih salah satu, peluk atau cium?
:: wow soalan....tetttttttttttt...of course lebih suka dipeluk oleh yang muhrim.. sebab pelukan memberi kehangatan, menunjukkan sayang yang lebih....wahhhh tetttt..

14. beritahu 3 benda tentang orang yang beri tag?
:: Comel, simple, stylo

15. Lima benda yang paling disayangi dalam hidup anda?
:: Benda ya... si jaguh jambu(kereta), Daisy's Lappy(laptop).. itu je kot yg paling..

16. lagu yang paling anda suka dan selalu dengar?
:: My heart's cursing (ost He's beautiful), Sekali ini saja (Glenn Fredly)

17. bila tarikh lahir dan kat mana korang sambut tahun lepas?
:: 27 August 1984, tak sambut pun last year... just ingat sorang-sorang...

18. 5 rakan yang korang nak tag.
::Bloodberry, redbloodsnow, Lily and sesiapa yang berminat... tak kisah lah lebih dari 5 kan kan...

2 comments:

Lily said...

okey...dah tunaikan hutag da..thks for the tag dear

Nadia arRumaisha said...

@lily: thanks dear......