Wednesday, 24 November 2010

Kisah Watermark Lagi

Lately entry nadia banyak kisah watermark kan kan kan. Bukan apa, akhir-akhir ni nadia tersangat rajin untuk buat design. Usaha untuk memantapkan lagi skill gitu. Maklumlah sia-sia saja Diploma tu kalau nadia tak praktikkan. Sayang tau selama 3tahun duk perah otak.

Okay, nadia ada siapkan watermark untuk Kancilbiru.com. Hadiah untuk kak niza yang selalu bagi komen membina di blog nadia. Thank you kak niza. Below nadia selitkan gambar watermark. Hah nadia tau ramai yang bagitau tak nampak macam kancil. Oh sememangnya, nadia sendiri pun nampak macam GETZ.. Kan kan kan...korang tengok sendiri ya... hihihi Takpelah, janji kereta and yang penting warna biru...


Oraite, itu saja cerita pendek, dongengan dari nadia.
Sekian, terima kaseh.
(-____-)

18 comments:

Kancilbiru said...

ya betul..janji ada seketul kereta yang warna biru..hehe..

thank you adik cayang...:)

Nadia arRumaisha said...

@kancilbiru:sama-sama kakak comel....

shaffique said...

nampak macam viva. ;P


My latest entry : Oh ! Taylor Swift

a n a s t a s y e a said...

kat anastasyea tak ada ke? =)

Nadia arRumaisha said...

@shaffique:hihihi kan kan tak kisah laa, janji biru...

Nadia arRumaisha said...

@Anastasyea:hihihi insyaAllah...

Naniey said...

hi nadia...cantik watermark nadia

Nadia arRumaisha said...

@Naniey: thanks nanie tp yang ni kak niza punyer...hihihi

cik EPAL said...

nak jugak watermark! heee

Nadia arRumaisha said...

@cik EPAL:hikhikhik InsyaAllah ader kesempatan akan buatkan bg yg request ya...

Lagenda said...

apapun, ada gak bakat dlm bidang ni..nak harap mak buat??

hurmmmm...tunggu gajah jd kanggaroo la jwpnya!

Nadia arRumaisha said...

@Lagendahihii alaa mak, misti bleh wat nyer...Insyaallah nanti nadia wat tutorial ye..

Redbloodsnow said...

hehehe...its soooo kak niza kan yunk. nadia nih mmg bek ati ah. rajin kasi org watermark...beso pahala ko taw yang..hehe

rieyana ynn said...

singag baca entry kat sina jap...;d

Nadia arRumaisha said...

@RedBloodSnow: Thanks zie, nadia sekadar suka2... lagipun mgkn dengan cara ni bleh tambah ramai kenalan...InsyaAllah

Nadia arRumaisha said...

@Rieyana Ynn:thanks dear

darkbatman said...

cantik gak watermark 2..gudluckkk

Nadia arRumaisha said...

@darkbatman:thanks bro...