Thursday, 16 December 2010

BE Baru Nuffnang VS Banner Baru

Bismillahirrohmanirrohim
Assalamualaikum WBT

Semalam BE Nokia C3 yang sebelum ni duk menari-nari di blog nadia telah pun berhenti menari menjadi ME.. Tinggallah satu saja...huhuhuh sedih tapi Alhamdulillah, pagi ni digantikan dengan BE baru...Ohhhh sangat suka...Terima kaseh Nuffnang...
sangat suke
Then, baru-baru ni ada cerita nadia buat banner baru kan kan kan...Banner yang hudoohhh bebenor tu... Sebab rasa tak puas hati... Tadi reka semula banner baru... Simple saja... Gune Flash MX... Inilah hasilnya yang termampu buat....

12 comments:

Faisal said...

Tahniah..teruskan berblogging biar earnings meningkat..leh baca tutorial meningkat earning nuffnang kat blog saya=)

Cantik header awk,mailah join pencarian 10 header tercantik


Terbaru: 15 736 VISITOR SEMINGGU BLOG 2DAYBLOGGER.COM CONTEST

Terbaik:-Tutorial Lengkap Edisi Cara Membuat Duit Dengan Nuffnang(A to Z)

Terhangat:-Gadis Maghribi:Gambar-Gambar Cun Gadis Maghribi

Nadia arRumaisha said...

@ faisal: thanks and insyaAllah saya ke blog anda

SyUhAdA said...

thniah akak..
dpt BE bru lg..
thniah~!

chuu said...

wahh., tahniah nadia!! sonok dpt BE baru :)

tomatokering :) said...

wahh~cantek header tu..jeles ;)

noorafzan said...

tahniah nadia..
dan banner itu pun sweet..

Lina_Lin said...

banner cute sgt taw :)

AYuNG said...

yg ini canteekkkk..:)

Nadia arRumaisha said...

@ syuhada: thanks dear...berkat bW dari korang jugak tau

Nadia arRumaisha said...

@ chuu: thanks dear...

Nadia arRumaisha said...

@ tomatokering: simple2 saja dear...huhuh

Nadia arRumaisha said...

@noorafzan: thanks dear...