Friday, 3 December 2010

Digi Iphone 4: Buffered Earning Terbaru

Assalamualaikum WBT
Bismillahirrohmanirrohim

Alhamdulillah sekarang sudah ada iklan Digi Iphone 4 menari-nari dalam blog nadia..Alhamdulillah... Thanks to nuffnang... Thanks a lot...




Dah ada dua...thanks..




Okay, bercerita tentang Digi Iphone 4 ni, sebenarnya nadia ni memang suka dengan handphone jenis ni tapi memandangkan jari jemari nadia ni tak boleh nak terima handphone jenis touch screen... kesian kan kan kan... Apapun tak apa lah...hihihi... Okay, mari kita lihat kelebihannya di sini.. Sorry nadia ni sangat malas untuk taip semula, so nadia just bagi link pada sesiapa yang berminat lah.... 








geram mata tengok

Untuk mendapatkannya, harus melanggan iDigi Postpaid Plans...Price-price seperti berikut ya...
kelik gambar untuk zoom zoom ya
Okaylah, nadia tak nak cerita lebih-lebih sangat...Anda yang berminat boleh klik di link yang telah nadia berikan atau klik banner  iklan Digi atas sekali nun.... btw, adik nadia adalah pengguna Digi and nadia lihat banyak sebenarnya kelebihan Digi ni.... sekian, itu saja.... Terima kaseh banyak-banyak....(^_____^)


4 comments:

Mario said...

tahniah!!pasni bole bg tips pulak yer..

Nadia arRumaisha said...

@ mario: terima kaseh...hurmmm camner la akak nak bagi tips dik, blog akak ni bukan ramai pengunjung pn...hihihi.. apapun thanks bg yg sudi berkunjung... sila kunjung-kunjung lagi...

azzey said...

Nadia arRumaisha: congrates! Best dpt BE ni!

Nadia arRumaisha said...

@ azzey: thanks dear...btw salam kenal