Tuesday, 14 December 2010

Inilah Mereka-Mereka Yang Bertuah Dalam Giveaway Ini


Assalamualaikum WBT
Bismillahirrohmanirrohim

Sebenarnya kan semua bertuah sebab semua dapat gift cuma mereka yang tujuh orang ni dapat lebih sikit.. hihiih Okay, berikut 7 nama yang terpilih untuk mendapat gift yang lebih sikit tu...
1. Ibu Ayra (adik lelaki nadia form 5 yang cabut undi nama ni..)
2. Izan Cute (Yang ni pula adik perempuan nadia no.3 yang cabut undi..)
3. Kancil Biru (mak nadia yang cabut undi bagi nama Kak KB ni...hihihi)
4. Iman Mom (Adik bongsu nadia cakap mcm nama dia, Man..sebab dia yang cabut undi..)
5. Sofia HB (adik bongsu perempuan nadia cabut yang ni)
6. Solehah (jari jemari nadia yang ambil kertas undi)
7. Noorafzan (jari nadia lagi...hihihi)

gambar ni ada boleh nak zoom zoom
btw, tahniah untuk semua yang berjaya dan terima kaseh juga untuk semua yang join dan terlibat.. Hadiah-hadiah nadia akan cuba hantar dalam minggu ni ya..tapi yang dah bagi detail laa ye..oh lagi satu, ada yang tak bagi link blog dalam email, nadia tak dapat trace ID korang...huhuhu sorry ya, yang mana nadia reply mintak bagi link tu, memang nadia harap reply secepatnya.. Oh ada 2 orang dari Kuantan kan..Tempat kita dekat saja sayang oii, nadia pun kat Kuantan, so better kita set masa yang free and jumpa...Boleh kan? itupun kalau setuju laa...

Tentang watermark juga, InsyaAllah nadia siapkan berperingkat... Alhamdulillah semua bagi detail yang senang untuk nadia designkan..Thanks ya.. Oh oh oh lagi satu..Kalau nak tahu Giveaway Murah Hati ni Cik Reddish yang bagi nama waktu nadia minta pendapat dia tentang giveaway... hihihi Thank you so much dear...
Sekian terima kaseh untuk semua...



15 comments:

Kancilbiru said...

wahhhh seronoknyaaaa.....tak sangka masuk last2 pun dapat gak..terima kasih makcik..

salam peluk cium untuk makcik yer...ekekeke

AYuNG said...

hehe....tahniah suma...:)

:: Zanna :: said...

Tahniah!! semua pemenang :) dan zanna juga sbb dpt watermark ahakz.. :)

Just said...

blm ada rezeki lg..

Hana Kirana said...

tahniah pada pemenang

tomatokering :) said...

gudluk utk yg mng yea! ;D

Naniey said...

hehehe..mmg kat kotan je...takt nadia nak pos jgk kan..nani keje kat bndar..lau time keje leh la jmp kat megamall ke..lau nadia free

♥ solehah ♥ said...

kak nadia... :)
ada nma solehah ar ctu..hehe
terima kasehh kak nadia..
alamakk!xsngka pulak tw..
ngee.. :)

noorafzan said...

Alhamdulillah..
terpilih gak dikalangan 7 orang..
yeay!
sonok2..

thanks kepada jari nadia sebab pilih nama saya =)

♥ solehah ♥ said...

kak Nadia..jum singgah blog solehah jp.ehehe

SyUhAdA said...

thniah kpd pemenang2~!!

MisS NadRAH said...

tahniah kpd yg bertuah..=)

Redbloodsnow said...

nih yg nk cium ko juta kali nih nadia. ade name zie di mentionkan..kehkehkehkeh.

mwahhh...u're welcomeeeeeeeee

Ibu Ayra said...

alhamdulillah...tuah akak di sini...tima kasih pada nadia dan adik nadia yg cabut nama akak... tahniah utk semua pemenang dan tahniah jugak utk semua peserta sebab sume dpt adiah kan?

imanmom said...

salam nadia,tak tahu pun saya menang,hadiah dah sampai terus cek blog nadia nak tgk pemenang,baru tahu saya pun menang,terima kasih banyak2..
terima kasih jugak kat man,
cantik mug tu!
tq