Friday, 24 December 2010

Tak Menyempat, Penangan Family Outing

Bismillahirrohmanirrohim
Assalamualaikum WBT


Okay, pagi ni amat mengantoks tau.... ini semua gara-gara tidur lewat semalam... Duk menempek mata ni di lappy, tengok variety show: Family Outing.. Seronok duk bergelak sampai tak hengat waktu...hohoho.. Mula-mula hajat nak tido pukul 12.00 tapi terlajak sampai pukul 1.30 pagi... Sudah sangat lewat..

Family Outing Season 1
Then, akibatnya pagi ini after solat Subuh sambung tido semula.. hahahah macam tak perlu pergi kerja kan kan kan... Nadia, kamu sudah jadi pemalas...huhuhu ohh tidak, nehi.....jadi, nak dijadikan ceritanya nadia sangat terlewat pergi kerja.. 15minit terlewat...Rekod yang sangat buruk... Sampai office, kak ros dah sampai... Dia just senyum-senyum... sangat baek....hihihih.. Muke of course sangat tidak bermaya dan sangat sembab..So, tempek make up seringkasnya di office saja... Cume untuk mengurangkan kepucatan muka ini....huhuhuhu

nadia juga pengguna BB Cream...best sangat best..
Hah, siapa kat sini suka tengok Family Outing? Angkat kaki....hihihihi Angkat mouse jer laa, senang sikit....hihihihi best kan...Sangat kelakar.. Nadia bila dah penat seharian settle urusan kerja and bisnes.. Nadia mengadap variety show tu, gelak-gelak sekejap tengok gelagat mereka.. Btw, siapa yang minat Korea ni boleh lah tengok cara hidup mereka and panorama di Korea melalui variety show ini... Cantik-cantik tempat dia.. Haiiisshhh agaknya lah kan, bilalah boleh sampai ke sana... Agaknya memang takkan sampai...hihihihi apapun, sorry for the coretan yang mengaruts ni.. Saja-saja nak cerita sebagai pembuka selera blog pagi  Jumaat ini... Oh sudah Jumaat, cepat sekali masa berlalu.. Rasa banyak lagi nadia belum capai untuk 2010 ni... Apapun, hopefully yang terbaek untuk masa akan datang... Ameen...

Nota: suka dengar suara mengaji Al-Quran berkumandang tiap-tiap hari Jumaat.. Office dekat dengan masjid..like..like...like...

6 comments:

hannafauzann said...

saya pon pakai bb cream mcm awak :D
awak beli dekat mana ek ?
saya order dekat makcik je . huahua

Nadia arRumaisha said...

@ Hannafauzann: bleh check di blogshop nadia, http://kamiherba.blogspot.com

ardinihumaira said...

dni guna absolute total bb cream :D best juga

tqaAwesome said...

nadia!!
tqa pon minat FO !!
hahahhahahha
best gilaaa..
takleh dok diam tgk FO.
geeeelaaakk aje.

suke sgt episode lee jun ki ^_^

Nadia arRumaisha said...

@ ardinihumaira: wahh dear, same produk skin79...tp kdg nadia tukar-tukar pakai yg diamond punyer

Nadia arRumaisha said...

@ tqaAwesome: itulah, asyik nk tergelak....release tension skejap...hihihi