Wednesday, 22 December 2010

Terima Kaseh Lagi Buat Nuffnang.......So Sweet Laaa

Bismilahirrohmanirrohim
Assalamualaikum WBT




Ohhhh sangat terharu..Terima kaseh Nuffnang kerana dengan murah hati memberi nadia BE lagi: Jipaban... Nadia ada jugak perasan, hari ni boleh dikatakan kerap jugalah iklan Jipaban menari-nari di blog nadia... Rupa-rupanya Nuffnang hadiahkan sesuatu.... Sebelum ni terjah blog sahabat, ohhh sangat manyak mereka punya BE... Me? Ohhh sangat sedikit...tapi nadia tak kisah malah nadia bersyukur dengan semuanya... Tentang sahabat lain, Alhamdulillah rezeki mereka dan segalanya berbaloi dengan usaha mereka...




Lagipun dua tiga hari ni nadia tak dapat nak menziarah atau membalas kunjungan dengan kerap.. Malah entry pun cuma simple-simple saja.. Kesihatan kurang memberangsangkan..Apapun Alhamdulillah hari ni semakin sehat... Asalnya pagi tadi tadi kepala masih ting tong... macam ada lalat-lalat menari atas kepala......euuuuwwww.... sangat bengang kepala ini.. Sampai bila berdiri rasa macam kabur saja penglihatan ni... Tapi dah masuk tengahari..Alhamdulillah syukur, semakin kurang... And now pun dah ok...Alhamdulillah...

Apapun, nadia nak cuba cari ramai-ramai lagi kawan-kawan blog....ingin mengerat silaturrahim, malah nadia sangat senang bila dapat bertukar-tukar pendapat dengan mereka.. Sangat release lebih-lebih lagi kalau waktu tersebut tengah berserabut, ada orang yang sudi mendengar.. Terima kaseh manyak-manyak.... Love them a lot...

12 comments:

chuu said...

nadia!! tahniah, semuga sentiasa murah rezeki^^

Puan aiNa Rahman said...

mari kita buat duit..ehhehe

ardinihumaira said...

tahniah dear!

♥ solehah ♥ said...

wahh kak nadia..
jeles solehah tw..bnyk kak nadia dpt BE..
solehah baru 1 jek.haha.. :)

btw..kak nadia.jemput la singgah ke rumah baru solehah :)
http://empayarbintangtiga.blogspot.com/2010/12/khas-buat-blogger-baru.html

BENA said...

bena nak tau cam mane nk letak nuff kat ngn navbar tu ek ?? bena letak kat header tapi die duk kat bawah gamba header bena pulak . huuu~

Redbloodsnow said...

HAA IKLAN NIH LAK KAN YANG. DOK ASYIK KUARRR JE KAT DLM BLOG ZIE. TP MELEKATNYA IDAK..CITT.

Nadia arRumaisha said...

@ Chuu: Ameen...thanks a lot dear..

Nadia arRumaisha said...

@ Puan Aina Rahman: Moh le dear, kita sama2 menambah duet poket...

Nadia arRumaisha said...

@ ArdiniHumaira: Thanks dear..

Nadia arRumaisha said...

@ Solehah: Jangan risau dear, InsyaAllah pelan-pelan ti dia akan naek...

Nadia arRumaisha said...

@ Bena: nanti ader mase nadia tolong tengokkan ye

Nadia arRumaisha said...

@ Redbloodsnow: Nadia pun sebelum ni dia duk berlegar jer, cuma baru jer ni melekat....hihihi