Monday, 27 December 2010

Untuk Mereka: Terima Kaseh Atas Support Anda

Bismillahirrohmairrohim
Assalamualaikum WBT


Oh, hari ni kesihatan nadia tidak berapa baik.. Allahuakbar.. Nadia rasa kepala ni bengang sikit, khayal macam makan ubat sedangkan tak sentuh ubat langsung.. Serius, tak dapat nak berdiri dengan seimbang.. Rasa nak jatuh..huhuhuhu.. Apapun Alhamdulillah masih boleh siapkan kerja.. And waktu-waktu yang free nadia cuba siapkan watermark peserta-peserta GA, setakat ni dah sebahagian yang siap.. Idea tu kadang-kadang datang, kadang-kadang pergi.. Normal, bila dh kurang sihat.. Memang macam tu.. Below antara yang dah siap..Oh nadia belum emailkan pada mereka sebab nak siapkan semua and bagi sekaligus.. Rasanya senang macam tu.. Apapun, nadia dah cuba untuk lakukan yang terbaek.. Maaf andai ada yang terkurang...








12 comments:

ardinihumaira said...

semoga cepat sembuh dear!

Kancilbiru said...

take care....kalau sakit, bawak2 la berehat dan jumpa doc yer nadia..:)

SyUhAdA said...

smoga cpt smbuh ye akak..~

eiela said...

cantik watermark tuh. jangan lupa makan ubat nadia.

Latest Entri :
Akibat Taksub : Piala Suzuki AFF 2010

♥ solehah ♥ said...

huaa..kak nadia x sehat ek??
xpa2..kak nadia wat pelan2 je wtrmark tu..hee

Liz said...

get well soon nadia...
btw thnks satu bungkusan dari awk dah sampai kat sy..suker suker hehhe

Nadia arRumaisha said...

@ Ardinihumaira: tenkiu dni........Alhamdulillah hari ni dah sehat....

Nadia arRumaisha said...

@ Kancilbiru: Thanks kak KB...Alhamdulillah hari ni dah ok..

Nadia arRumaisha said...

@ Syuhada: thanks dear...

Nadia arRumaisha said...

@ Eiela: thanks dear, tak mam ubat pun just rest ckit sbb badan ni penat, itu yg jadik camtu...

Nadia arRumaisha said...

@ Solehah: thanks dear...hihihi watermark solehah insyaAllah akan menyusul....

Nadia arRumaisha said...

@ Liz: Alhamdulillah nadia pun suka sangat sebab liz suka...btw done ur watermark...