Sunday, 9 January 2011

Agak Debab Dengan Putih

Bismillahirrohmanirrohim
Assalamualaikum WBT

Okay, isu pada title merujuk pada diri nadia sendiri ya.. Ohh sebelum tu selamat berhujung minggu, selamat merehatkan diri kepada semua yang bercuti hari ni, yang bekerja, semoga memperolehi rezeki yang penuh berkah.. Ameen..

Okay, hari ini misi nadia mencari baju pengapit untuk majlis resepsi Khafyzah pada 15 Januari ini di Bentong, Pahang.. Kena pakai color putih tau, alaaaa maken nampak lah kekembangan diriku ini.. huhuhu tak apalah, ku sedar diri ini..Ayat redha... Yang penting harus yakin diri.. Segala yang ditentukan Allah itu pasti ada hikmahnya.. Yes, chaiyok chaiyok... Pasti boleh...Positive thinking..

Apapun, ni adalah 2 keping gambar dari majlis Khafyzah terdahulu, gambar nadia kurang menyerlah kau, malu ahhh.... Lagipun banyak dengan photographer Khafyzah.. Ohh gambar ni dari facebook Kak Lang a.k.a. Kak Kai... So, if nak tengok manyak-manyak boleh jenguk facebook beliau atau boleh terjah blog Kak Teh a.k.a Eila lala..





4 comments:

Kembang Perawan 3288 said...

cantik gilew pelamin ngn pengantin!

Lelaki Ini said...

wah
besh2!

dark r0se said...

sangat cantik pelamin tuuuuu!:)

noorafzan said...

mana satu eh nadia antara 3 orang tu..
tak nampak la pula.
hoho~