Thursday, 6 January 2011

Hadiah Tahun Baru Bahagian Tiga: Last Episode

Bismillahirrohmanirrohim
Assalamualaikum WBT



Hohoho tak boleh tahan bila sebut last episode.. macam drama series plak kan..hahaha apapun dah settle watermark peserta GA punya part, ada lagi yang tak email.. nadia just tunggu email dari mereka.. Okay, jom kita tengok watermark mereka... btw, watermark mereka ni dah lama siap cuma nadia touch up untuk sesuaikan dengan kemahuan and layout blog mereka... Hopefully mereka suka...
.     .     .
 
.     .     .
.     .     .

.     .     .
.     .     .






Nota: betul-betul rasa kurang sehat, kepala ni duk sakit dari tadi..




10 comments:

juelee said...

salam..

vote for my krabi trip please

http://julianamirul.blogspot.com/2011/01/kekawanku-sayang-please-vote-saya-trip.html

nnt akak ym awak pasal watermark tu eh

tiefazatie said...

tq so much sis!mg cumil!tq bertambah koleksi watermark..yg best semua ada pic teddy ifa..=)

♥♥LiSsA♥♥ said...

salam.
cik nadia syg..
thanks 4 the watermark.
seyessssss! cntik sgt2.

ni entry utk cik nadia:)
http://lisaafha.blogspot.com/2011/01/my-new-photo-watermark.html

Miza Yusof said...

comelnya. cantiklah :)

y u y u Z u l a i k h a said...

sedih ni.. tengah tak ok :(

terima kasih komen tadi tao :(

tomatokering :) said...

wahhhh!!! comel2 ! suke ! :D

shian sis . jgn lupa makan ubat ek . :)

BENA said...

comel2 semuanye ! bertuahnye sape yang dapat ! heeee~

Roxy zai said...

wah..comel2!! cmne kalau nk minta buatkan eh??=)

alinac lover said...

semua cantik :)

Ibu Ayra said...

thanx nad...watermark kak ros cantik... suka sangat...