Wednesday, 5 January 2011

Hadiah Tahun Baru Buat Mereka Bahagian Dua

Bismillahirrohmanirrohim
Assalamualaikum WBT


Okay, dah sampai ke bahagian dua pun.... Itupun terpaksa lagi nadia bahagikan ke bahagian tiga, esok pagi.... Okay, yang ini dah siap touch up,shooooooo tuan-tuan watermark ni tak tau dah siap...Nadia belum inform mereka...hopefully mereka terjah sini, so dapatlah cuci-cuci mata dulu....hihihi... Oh ada 4 sahabat blogger yang nadia belum sempat touch up, masih dalam file REDO.... InsyaAllah malam ni nadia nak siapkan touch up, tunggu tau Lisa, Tiefazatie, Ibu Ayra and Tomato Kering....So meh kita tengok-tengok hasil yang tak seberapa dari nadia ni...

.     .     .     .     .

.     .     .     .     .

.     .     .     .     .
.     .     .     .     .






Last, bagi yang berminat dengan watermark, boleh email ke mynadiadania@gmail.com ya...Tapi nadia tak janji untuk siapkan dengan cepat.. Yang nadia boleh kasi tau, nadia akan cuba yang terbaek..itu saja....




10 comments:

tomatokering :) said...

teng sis :)

♥ solehah ♥ said...

kak nadia..
cumilll...huwaa..makseh2.. :)
cun la ngn blog solehah wana papel tu.ehehe

alyaaboolat said...

chantek2 la watermark..cam berminat jer ehee...folo kamo yer..jom ke blog sy..

ieda said...

salam dikkk
cantiiknyaaaaaaaaaaa akak nak jugakkk huhuhu dah lah rabun IT akak nie ..
teringin nak wat watermark tapi x pandai uhuhuh

Azwani said...

salam..macamna nak tempah watermark tu dengan nadia?

Redbloodsnow said...

yang...ur watermark design mmg superb! ailike. haa dh siap dorg nyer...leh lah zie tayang zie nyer...hikss

faiq said...

oho..gud2

Huda said...

suka2..cantik dh tu :)

Kembang Perawan 3288 said...

cntik nyew.

hunybie_811@here said...

chantek ye sume watemark 2??
susah ke nak wat???
almaklun la buta it....hehehe..~0_0?