Thursday, 6 January 2011

Terima Kaseh Cik Epal

Bismillahirrohmanirrohim
Assalamualaikum WBT


Hai semua, hopefully kehidupan hari ini lebih indah dan ceria dari hari yang lalu...Ameen.. Okay, takmo cerita lebih, just mau ucapkan terima kaseh yang tidak terhingga kepada Cik Epal yang comel atas review blog nadia ar-rumaisha dari blog beliau..Honestly last night nadia memang duk mengadap watermark. then terpandang tetamu yang sedang bertandang.. Ohh sangat terkejut, kenapa sampai 49... Sebab biasa paling banyak cuma 12, itupun kalau entry tentang nuffnang.. Kalau entry biasa paling tinggi pun dalam 8...Then, tengok blog cik epal dah update, so nadia terjah laa sebab nadia suka tulisan cik epal.. Of course nadia selalu terjah cuma kadang nadia jadi silent reader, tak comment.... And baru tahu dari mana datang tetamu yang ramai itu.... Thanks cik epal, thanks sangat-sangat... And million thanks juga yang mana telah jenguk blog nadia dari blog cik epal... Serius nadia sangat hargai... boleh klik sini untuk view: Blog Review: Nadia Ar-Rumaisha
tetibe kau naek tinggi camtu...

Okay, ramai yang tanya tentang watermark kan... btw untuk watermark please direct email nadia ke mynadiadania@gmail.com. Then, ada juga yang minta buat tutorial watermark.. Sebenarnya nadia dah pun buat tutorial watermark, so yang berminat boleh terjah sini untuk tahu lebih lanjut... TUTORIAL WATERMARK, PROTECT GAMBAR KAMU...but now nadia tengah mencari sofware photoscape and mau explore itu software sebab nadia nak try buat tutorial bagi mereka yang guna photoscpae pula, memang nadia lebih senang gunakan photoshop but ada certain-certain orang maybe lebih mudah menggunakan photoscape kan...

Okay, doakan segalanya dipermudahkan Allah... and thanks yang sudi membaca and mengomel di sini... Insyaallah free, nadia balas kunjungan and komen-komen ya....

30 comments:

Sharinginfoz said...

seronok gak kan org buat review blog kita

chenta said...

ada gak baca review tu..tahniah ok!

bila la cik epal nak review blog i tu..ehhehe :P

Miza Yusof said...

wow. congrats dear:)

miss cremooreo said...

kak nadia cepat2 buat tuorial pasal photoscape okays! lepas tu saye boleh apply pulak! ngee~ tak sabar nak tunggu entry itu. best of luck sis! teruskan bekarya ok! =))

senyum manis manis saye untuk kak nadia!

salam perkenalan!

amirah said...

memang cantek2 comel2 la watermark yang nadia buat.akak pun cam minat je tapi jrng juga letak gambr kat blog.pastu tak berapa pandai nak edit gambar

Wan Gerrard said...

tahniah ^_^

LyNn'Azlina said...

wah nadia..mencanak nek pas review tu..pengan cik epal yg glemer tu kan..bestnya...nak jugak kena review...
add fb lin yer ----> LyNn Azlina

tq

sigmazetaz said...

seronotnye!! hee.. ;)

:: Zanna :: said...

mornik!!!wah!! tahniah nadia...tinggi tu...huhu~~

Kenali maksud tandtangan anda ^.^

aDieyZa said...

zana selalu guna photoscape.. so if nadia dpt wat tutorial guna photoscape, mmg bgus sgt!

zana x pernah guna watermark ni.. hihihi..

zana tau ttg ur blog pun dr cik epal.. keep blogging dear..

Encik Blogger said...

ye btol photoscape agak mudah untuk digunakan.. Ermm (",)

IeDa said...

nak tunggu tutorial watermark guna fotoscape!^__^

noorafzan said...

pergh..terus mendadak gitu.,

cik EPAL said...

sis. nak banner blog. nak letak kat blog =)

gnesop.com said...

wah,.. naik mwendadak..
tahniah..

Ogy said...

untung kalo blogger2 femes promote blog baru kan... :)

Just said...

I mmg gune photoscape... i tggu tutorial buat photomark guna photoscape dr u... :D

alinac lover said...

tahniah

Nadia arRumaisha said...

@sharinginfoz: yup, sangat suka... and happy...

Nadia arRumaisha said...

Chenta: dont worry dear, insyaAllah soon mane tau giliran u dpt review dari blogger yang femes...

Nadia arRumaisha said...

Miza: thanks dear

Nadia arRumaisha said...

Miss Creamoreo: Selalu2 lah datang blog kak nadia ya... salam perkenalan kembali dari kak nadia and keep in touch ya

Nadia arRumaisha said...

Amirah: ohh ye ke, hurmm watermark ni berguna pd mereka yg selalu letak gambar...

Nadia arRumaisha said...

Wan Gerard: terima kaseh

Nadia arRumaisha said...

Lynn Azlina: itulah nadia sendiri terkejut tengok UV naek camtu...

NabiLLa NaSir said...

bleh wat bisnes header ni. ade tak perkhidmatan tu. saye punye header macam tak cukup makan. haha

Nurul Syuhadah said...

tahniah kerana anda telah di review;)

ceritasejati said...

tahniah, keep up the good work.

Erra Kyra said...

TQ ...









suke tuto kamu..^^

SINDI said...

oh kakak nadia . memang saya teringin nak but watermark ni . HEHE . tapi tak jadi pon . wuwuw . :D