Friday, 11 February 2011

Love



That is love
source: corbis.com


It takes only a minute to get a crush on someone, an
hour to like someone, and a day to love someone but it
takes a lifetime to forget someone




8 comments:

cik juja mafia said...

memang susah nak lupakan seseorang yg penah kita sayang~

Seksi Bani said...

aku setuju sangat dengan quote tu..
lebih kurang dengan "it's easier to fogive than to forget" haha..

mmg susah nak lupakan seseorang ni.. lebih2 lagi kalau yg spesel..


amacam? setuju?

LyNn'Azlina said...

pernah jugak mengalami...sukar nak lupakan org yg pernah kita sayang

zati embong said...

kalau nadia senyum tanpa sedar..betul la tu O.o

nadia ar-rumaisha said...

cik juja: yups tp tu laaa harus juga dilupakan....huhuhu

nadia ar-rumaisha said...

seksi bani: yups, aku setuju... kdg rase malas nak mulakan sbb nanti ble crush, susah nak akhirkan..

nadia ar-rumaisha said...

lynn azlina: nadia percaya ramai yg ader pengalaman mcm ni...

nadia ar-rumaisha said...

jat: skang dah jarang senyom tanpa sedar