Tuesday, 22 February 2011

header for zanna-stay da same

Bismillahirrohmanirrohim
Assalamualaikum WBT



Okay, just simple update..
Last night redesign header..
Actually header untuk Zanna: Stay Da Same
header ni dah lama nadia buat
tapi just simpan, if ada yang request, 
nadia boleh guna terus sekiranya ada yang suka
okay, ini dia... simple saja..
Macam nadia pernah bagitau,
nadia memang tak pandai design header...huhuhu
Apapun, thanks zanna sebab percayakan nadia..
And gembira sangat sebab zanna suka...






note: ada offer job graphic designer.. bolehkah nadia kembalikan idea-idea itu..huhuhu

7 comments:

aDieyZa said...

cantik!! idea nadia simple but nice & smart..

ardinihumaira said...

nadia cayam.. nanti dni emelkan nadia untuk wat header ey.. hehe tak saba nak tempah

♥cik mySara♥ said...

alahai sis nadia..
jatuh chenta sama itu header..
shantekk yang amat. :)

Liz said...

cantik la...suweett..

zati embong said...

keje nadia skrg cane?selesa x?

jat kdg2 mahu cari kerja lain, tp x smpai hati nk tnggl semua kerja2 kat ofis :(

alinac lover said...

pandai la tu buat..yong lg ler x reti huhu

:: Zanna :: said...

thanx nadia, zanna mmg suka dan bukan senang zanna nak minta org buatkan header, tu sbb dulu2 zanna x de header..ehehe~~